نتایج نهایی کنکور 96
-
وایییییییی دلمان برای آلا تنگ شده بود:|
چقدر وقت میگذروندم اینجاها:)
مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان سلام میرسونه:) -
مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان سلام میرسونه:)نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان سلام میرسونه:)تبریک میگم امیدوارم موفق باشید.
-
mohammadhassan اره. زمان جنگ بود. ولی مجروح (جانباز) نشده. حالا نمیدونیم برای کارت ایثارگری باید به کجا مراجعه کنیم
-
نوشتهشده در ۹ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
پستای این تاپیکو خوندم خیلی خوشحال شدم البته کم و بیش مطلع بودم از رتبه هاتون
دوس داشتم تک به تک تبریک بگم ولی خب هزار ماشالله تعداد زیاده کلی میگم
گل کاشتین
موفق و سربلند باشین -
@hossein-freed
من تازه امدم تو سایت وارد نیستم ی سوال داشتم.من امسال کنکور دارم دیپلم تو منطقه سه گرفتم تو روستا بودم.پیش رو امدم شهر میخونم منطقه دو هستش الان واسه کنکور من منطقه سه حساب میشم یا منطقه دو؟
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdoctoromid
منطقه 2 حساب میشین قطعا -
doctoromid
منطقه 2 حساب میشین قطعانوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzzzaaa در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
doctoromid
منطقه 2 حساب میشین قطعاسلام، مگه برای کنکور دیپلم ملاک نیست ؟
با توجه به اینکه ایشون تا سال سوم تو منطقه 3 بودن و سال چهارم فقط رفتن منطقه 2 !
-
zzzaaa در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
doctoromid
با توجه به اینکه ایشون تا سال سوم تو منطقه 3 بودن و سال چهارم فقط رفتن منطقه 2 !
mohammadhassan
از دوم تا آخر دبیرستان منطقه مرفه تر رو در نظر می گیرن -
mohammadhassan
از دوم تا آخر دبیرستان منطقه مرفه تر رو در نظر می گیرننوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
mohammadhassan
از دوم تا آخر دبیرستان منطقه مرفه تر رو در نظر می گیرنبله دقیقا همین طوره
-
doctoromid
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
doctoromid
ملاک سهیمه منطقه این هستش که سه سال اخر رو کجا درس خونده باشین...
اگه دوسالش رو تو منطقه 3 باشین و یک سال تو منطقه 2 باشین ، منطقه 2 محسوب میشین... -
mohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
doctoromid
اگه دوسالش رو تو منطقه 3 باشین و یک سال تو منطقه 2 باشین ، منطقه 2 محسوب میشین...نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@phenomenon در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
doctoromid
اگه دوسالش رو تو منطقه 3 باشین و یک سال تو منطقه 2 باشین ، منطقه 2 محسوب میشین...منم دقیقا با این نظر موافقم :|
-
@dr-sobhan
داوطلبانه یاخود سربازی اهمیتی نداره این که شما تاییدمیشدین یانه باید بعد نتایج میرفتین تهران حالا کجاشو بلدنیستم امادوستم بعد اعلام نتایج رفت کد تایید دادن به سازمان سنجش وقبول شد
رتبش تومنطقه2 سی هزارو200بود باسهمیه ایثارشد چهارهزارو900
نوشتهشده در ۱۶ مهر ۱۳۹۶، ۲۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemehgh-t مطمئنید سهمیه 5درصدی بوده؟
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fazix
بله خودم کارنامشو دیدم حدود32000شده بود با سهمیه ایثارگران 4900شده
رشتشم انسانیه. -
fazix
بله خودم کارنامشو دیدم حدود32000شده بود با سهمیه ایثارگران 4900شده
رشتشم انسانیه.نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemehgh-t آهان انسانی بودن . من تجربی بودم سهمیه 5درصدی هم داشتم ولی فقط یدونه رتبه برام زده بود اونم 21هزار بود که باوجود سهمیه افتضاح بود هیچیم قبول نشدم:)
-
@fatemehgh-t آهان انسانی بودن . من تجربی بودم سهمیه 5درصدی هم داشتم ولی فقط یدونه رتبه برام زده بود اونم 21هزار بود که باوجود سهمیه افتضاح بود هیچیم قبول نشدم:)
-
نوشتهشده در ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan شمام هی امید بده:|
-
@fatemehgh-t
اصلا لازم به انجام این کار ها نیست اگه کمی جستجو و پرسش میکردید خیلی راحت تر میتونستید کارت رو بگیرید:
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@fatemehgh-t
اصلا لازم به انجام این کار ها نیست اگه کمی جستجو و پرسش میکردید خیلی راحت تر میتونستید کارت رو بگیرید:
ای جان مام سهمیه ۵درصدی داریم پس
ب خانوم دکتر اعظم سلام کنید
-
@fatemehgh-t
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@fatemehgh-t
یعنی الان مطمین شدید که خانم دکتر هستید؟
-
@zohre-nowrouzi در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@fatemehgh-t
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@zohre-nowrouzi در نتایج نهایی کنکور 96 گفته است:
@fatemehgh-t
اره دگ یه دو سه هزاری زور میزنم خودم میارم .. یه سهمیه ام روش میشه پزشکی خوشدل مشدل نه؟
-
سلام به دوستان خوب آلایی
اینجا بهمون بگین کدوم رشته دانشگاه قبول شدین
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-an @وای دارم دیوونه میشم کلافن هر کس ی کتابی میگ نمیتونم بشینم بخونم حواسم کلا پرت خیلی دلشوره دارم وایییییی وقت کمه خداااااا