هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@haniehno
اره موقته ولی سخته و هم لذت بخشه
نمیدونم ولی میدونم موقته و میگذرهنه من نزدم هنوز
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-agon سلامتی ابدی خونواده م
قبولیقشنگه،ولی به خودتون فکر کردین؟برای خودِ خودتون چی میخواین ک بتونه واقعا خوشحالتون کنه؟
-
@سجاد-ذوالفقاری باشه نظر خودته
ولیییییمن امسال شاید بمونم چون میخوام درسی بخونم که بتونم به سلامتی مردم کمکی کنم ، حالا اگه من امروز به واکسن ساز اعتماد نکنم ، نباید انتظار داشته باشم که 10 بیس سال دیگه مردم به من اعتماد کنن و واکسن و دارو های منو استفاده کنن
-
@سجاد-ذوالفقاری باشه نظر خودته
ولیییییمن امسال شاید بمونم چون میخوام درسی بخونم که بتونم به سلامتی مردم کمکی کنم ، حالا اگه من امروز به واکسن ساز اعتماد نکنم ، نباید انتظار داشته باشم که 10 بیس سال دیگه مردم به من اعتماد کنن و واکسن و دارو های منو استفاده کنن
-
@dr-agon
اولا آوردن یه رتبه عالی تو کنکور سال بعد
دوما داشتن آرامش روانی
سوما لبخند my parents
چهارما اینو دیگه نمیتونم بگم
پنجم هم خوشبختی یه نفر خیلی خیلی برام مهمه
.
.
. -
@narjes-hashemi
درودنه متسفانه نخوندمش هم دیگه وقت نکردم هم کلا نرفتم کتاب فروشی
یه سری درگیری ذهنی هم دارم که واقعا نشد
خواهش میکنم
@سجاد-ذوالفقاری نچ نچ نچ متاسفم
جدا ان شالله که درست میشه همه چیز -
@سجاد-ذوالفقاری نچ نچ نچ متاسفم
جدا ان شالله که درست میشه همه چیز -
چند وقته ریزش ابرو گرفتم
همینم کم مونده بود :|
-
یه جاییم نوشته بود ک...
آدما معمولا خودشون خودشونو گم میکنن
بقیه که دیگه بقین... -
اگر این روزا بی دلیل یا با دلیل احساس حزن و اندوه دارید توصیه میکنم حتما کتاب علی حقیقتی بر گونه ی اساطیر از دکتر شریعتی رو مطالعه کنید و روی تک تک جملاتش ساعت ها فکرکنید
شاید نتونه غم هاتون رو از بین ببره اما دلیلش رو بهتون نشون میده و یا به سمت پیدا کردن دلیلش سوقتون میده
کتابی کم حجم اما پرمحتوا
-
اگر این روزا بی دلیل یا با دلیل احساس حزن و اندوه دارید توصیه میکنم حتما کتاب علی حقیقتی بر گونه ی اساطیر از دکتر شریعتی رو مطالعه کنید و روی تک تک جملاتش ساعت ها فکرکنید
شاید نتونه غم هاتون رو از بین ببره اما دلیلش رو بهتون نشون میده و یا به سمت پیدا کردن دلیلش سوقتون میده
کتابی کم حجم اما پرمحتوا
Zeinab Siri چه انتشاراتی؟؟!
اسم نویسندشونِ همین؟ -
ایرانی
-
چند وقته ریزش ابرو گرفتم
همینم کم مونده بود :|