هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری امروز پدرم تو مدرسه جلسه اولیا و مربیان داشت میگفت یه جنگ و دعوایی بود که نگو  
- 
فاطمه رحیمی تبریک  
 ن باید اعتبار درسیتون 2k باشه ن اعتباری ک نشون میده@dr-aryan    باز این شد 2Kدلم خوش شد باز این شد 2Kدلم خوش شد  تا اون بشه  2K دکترامو گرفتم تا اون بشه  2K دکترامو گرفتم     
- 
@dr-aryan    باز این شد 2Kدلم خوش شد باز این شد 2Kدلم خوش شد  تا اون بشه  2K دکترامو گرفتم تا اون بشه  2K دکترامو گرفتم     فاطمه رحیمی شما اتیش نوشتنتون افتاد؟ 
- 
@سجاد-ذوالفقاری بریم سرقت مصلحانه  
- 
@dr-aryan ب سختی شدم 2K    
 فک کنم ربطی ب اعتبار نداشته باشه 
- 
فاطمه رحیمی شما اتیش نوشتنتون افتاد؟ arthur morgan 
 نه بابا فقط فردا ازمون کل کتاب دارم نگاه گذشته و اینده از کل کتاب
 فلا گفتم ازمونامو بدم بعدش 
- 
@sania-andiravan 
 خب اره ممنونم ازت واقعا لطف داری  
 اگ خواستم حتما میگم فلن همینجور خیلی خوبه 
- 
@dr-aryan اها فکر کردم میخواستی ویدیو رپی بزاری  
 انشالله امسال به چیزی که دلخواهمونه میرسیم
- 
@first چرا سر حضوری بودم؟ arthur morgan نه بعضی از اولیا میگفتن مدرسه خوب اداره نمیشه و بچه ها اینجا هیچی یاد نمیگیرنو رتبه خوب تو کنکور نداریم و ازینا 
- 
arthur morgan 
 نه بابا فقط فردا ازمون کل کتاب دارم نگاه گذشته و اینده از کل کتاب
 فلا گفتم ازمونامو بدم بعدش فاطمه رحیمی اره منم ازمون دارم البته 23 مهر   خیلی به نظر من نوشتم رامش بخش هرگز ازش غافل نشید هرگز خیلی به نظر من نوشتم رامش بخش هرگز ازش غافل نشید هرگز
- 
@mr-perfect عا شاید اعتبار درسیت بالاس  نمیدونم خیلی رومخ شده من چنتا چت دارم ن باز میشن ک سین بخورن ن حذف میشن اون بالا مونده رو مخم نمیدونم خیلی رومخ شده من چنتا چت دارم ن باز میشن ک سین بخورن ن حذف میشن اون بالا مونده رو مخم
 ناظم
 منو باز کنید   
- 
@mr-perfect عا شاید اعتبار درسیت بالاس  نمیدونم خیلی رومخ شده من چنتا چت دارم ن باز میشن ک سین بخورن ن حذف میشن اون بالا مونده رو مخم نمیدونم خیلی رومخ شده من چنتا چت دارم ن باز میشن ک سین بخورن ن حذف میشن اون بالا مونده رو مخم
 ناظم
 منو باز کنید   فاطمه رحیمی نه بابا کلا ۶۰۰ هم اعتبار ندارم 
- 
arthur morgan نه بعضی از اولیا میگفتن مدرسه خوب اداره نمیشه و بچه ها اینجا هیچی یاد نمیگیرنو رتبه خوب تو کنکور نداریم و ازینا @first تو باید همون جا بلند می شدی می گفتی نفرین عامون بر شما   
- 
@سجاد-ذوالفقاری بریم سرقت مصلحانه  فاطمه رحیمی اره ایده خوبیه بانک بزنیم؟ 
- 
فاطمه رحیمی اره منم ازمون دارم البته 23 مهر   خیلی به نظر من نوشتم رامش بخش هرگز ازش غافل نشید هرگز خیلی به نظر من نوشتم رامش بخش هرگز ازش غافل نشید هرگزarthur morgan تو تاپیک یچیزی بت بگم درباره نوشته ک گفتن دو لحن عامیانه و رسمی تو داستان باشه گفتن اشتباه نباید این کار صورت بگیره 
- 
@dr-aryan    باز این شد 2Kدلم خوش شد باز این شد 2Kدلم خوش شد  تا اون بشه  2K دکترامو گرفتم تا اون بشه  2K دکترامو گرفتم     فاطمه رحیمی دوتا اکانت داشتن ممنوعه گفتم بگم شاید ندونی دلم میخواست امشب بنویسم ولی موضوعی ب ذهنم نمیاد 
- 
arthur morgan تو تاپیک یچیزی بت بگم درباره نوشته ک گفتن دو لحن عامیانه و رسمی تو داستان باشه گفتن اشتباه نباید این کار صورت بگیره فاطمه رحیمی چرا؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه