هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
arthur morgan نه بعضی از اولیا میگفتن مدرسه خوب اداره نمیشه و بچه ها اینجا هیچی یاد نمیگیرنو رتبه خوب تو کنکور نداریم و ازینا @first تو باید همون جا بلند می شدی می گفتی نفرین عامون بر شما   
- 
@سجاد-ذوالفقاری بریم سرقت مصلحانه  فاطمه رحیمی اره ایده خوبیه بانک بزنیم؟ 
- 
فاطمه رحیمی اره منم ازمون دارم البته 23 مهر   خیلی به نظر من نوشتم رامش بخش هرگز ازش غافل نشید هرگز خیلی به نظر من نوشتم رامش بخش هرگز ازش غافل نشید هرگزarthur morgan تو تاپیک یچیزی بت بگم درباره نوشته ک گفتن دو لحن عامیانه و رسمی تو داستان باشه گفتن اشتباه نباید این کار صورت بگیره 
- 
@dr-aryan    باز این شد 2Kدلم خوش شد باز این شد 2Kدلم خوش شد  تا اون بشه  2K دکترامو گرفتم تا اون بشه  2K دکترامو گرفتم     فاطمه رحیمی دوتا اکانت داشتن ممنوعه گفتم بگم شاید ندونی دلم میخواست امشب بنویسم ولی موضوعی ب ذهنم نمیاد 
- 
arthur morgan تو تاپیک یچیزی بت بگم درباره نوشته ک گفتن دو لحن عامیانه و رسمی تو داستان باشه گفتن اشتباه نباید این کار صورت بگیره فاطمه رحیمی چرا؟ 
- 
فاطمه رحیمی دوتا اکانت داشتن ممنوعه گفتم بگم شاید ندونی دلم میخواست امشب بنویسم ولی موضوعی ب ذهنم نمیاد @dr-aryan حله  
 چجوری پاکش کنم خب؟
- 
فاطمه رحیمی دوتا اکانت داشتن ممنوعه گفتم بگم شاید ندونی دلم میخواست امشب بنویسم ولی موضوعی ب ذهنم نمیاد @dr-aryan امروز هرکاری کردم با گوشی جدیدم بیام انجمن ایمیلم و قبول نمیکرد مجبور شدم 
- 
@First اره ی ریمیکس بود برا @سجاد-ذوالفقاری گذاشتم الان ندارمش واست بزارم خیلی خفن بود ان شالله @dr-aryan اشکال نداره دیگه چه خبر چی کارا میکنی؟ 
- 
دختر پاییز مرسی 
 تو چطوری؟@دختر-بهار ممنون  
- 
@sania-andiravan    پخش مستقیم لایک پخش مستقیم لایک
 اگ نمیخوای بخابی و ان هستی ، من با گوشی نیسم ک جزوه بزارم ی چالشی راه بنداز شما بچه ها شروع کنن جزوه بزارن منم ی کاریش میکنم میام وسط 
- 
@dr-aryan 
 پسرا پر چونه نیستن 
 من از دار دنیا اینجا ی رفیق فاب داشتم که قرار بود درسا رو برنامه هامونو با هم هماهنگ باشیم اونم ک بستن   الان از وقتی بستس اصلا باهاش حرف نزدم الان از وقتی بستس اصلا باهاش حرف نزدم فاطمه رحیمی خب تو عمومی حرف بزنین 
 برنامه های هرکسی شخصی سازیه خودشه اینو هم در نظر بگیرین میشه ک باهم پیش برین و انگیزه میده ولی اگ بخاین ی برنامه و اینچیزا فک نکنم بشه
- 
فاطمه رحیمی چرا؟ arthur morgan 
 از روی ساختار نوشتاری انجامش درست و اصولی نیست از معلمم پرسیدم بخوای اسکرین چت و میزارم تاپیک
- 
@dr-aryan اشکال نداره دیگه چه خبر چی کارا میکنی؟ 
- 
@dr-aryan امروز هرکاری کردم با گوشی جدیدم بیام انجمن ایمیلم و قبول نمیکرد مجبور شدم فاطمه رحیمی ب ادمین بگین راهنمایی میکنن تا درست شه اینجور اخراج میزنن یهو 
- 
@dr-aryan حله  
 چجوری پاکش کنم خب؟فاطمه رحیمی ب ادمین بگین اون اکانتو مسدود میکنن خودشون و راهنمایی میکن برا اینکه رو گوشی جدیدتون بیاد این اکانته 

|
 |

شعردانه
شعردانه