هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@mitra-ism-rahmani 
 https://forum.alaatv.com/post/2028703
- 
@kosar-mottaghi 
   با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم عادی نیس:/ عادی نیس:/@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi 
   با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم عادی نیس:/ عادی نیس:/نه  
 تو دیگه چرا استرس داری 
 راستی چه خبر خوب پیش میره درسا 
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi 
   با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم با اینکه تصمیم گرفتم پشت بمونم، ولی بازم استرس نتایج رو دارم عادی نیس:/ عادی نیس:/نه  
 تو دیگه چرا استرس داری 
 راستی چه خبر خوب پیش میره درسا @kosar-mottaghi انشالله که خوب پیش بره  
- 
استرس روز قبل کنکور گرفتم   
 تو که از نتایج نمیترسیدی، چت شد یهویی  ؟ ؟
- 
@kosar-mottaghi انشالله که خوب پیش بره  @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi انشالله که خوب پیش بره  انشالله  
 از الان انگیزه نداری فاتحه آخرای کار خوندس  
- 
- 
@mitra-ism-rahmani 
 https://forum.alaatv.com/post/2028703
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi انشالله که خوب پیش بره  انشالله  
 از الان انگیزه نداری فاتحه آخرای کار خوندس  @kosar-mottaghi شما هم میزنی بدترش میکنی که با این حرف    
- 
...And who are you 
- 
@kosar-mottaghi شما هم میزنی بدترش میکنی که با این حرف    @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi شما هم میزنی بدترش میکنی که با این حرف    من نزدم چن وقته نبودی چتونه   
 هیچ ترسی نداره مطمئنم امسال میتونین  
- 
از الان نباید اینجوری بگین هنوز اول راهین ۹ ماه وقت دارین 
 مدرسه ام که ندارین پاشین ببینم 
 وگرنه میزنمتون @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از الان نباید اینجوری بگین هنوز اول راهین ۹ ماه وقت دارین 
 وگرنه میزنمتون اوکیه   
- 

پاییز خوش اومدی به این دنیا 
 پارسال که اومدی با اون اتفاق قشنگ عاشق برگ های رنگی و رنگی و بارونای بی وقتت شدم
 امیدوارم امسالم همونقدر قشنگ بگذره و باز بارونات غم و دوری و اندوه و بشوره ببره
- 
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از الان نباید اینجوری بگین هنوز اول راهین ۹ ماه وقت دارین 
 وگرنه میزنمتون اوکیه   @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از الان نباید اینجوری بگین هنوز اول راهین ۹ ماه وقت دارین 
 وگرنه میزنمتون اوکیه   مطمئن بشم اوکیت واقعیه   
- 
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi کمی تا حدی    @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از الان نباید اینجوری بگین هنوز اول راهین ۹ ماه وقت دارین 
 وگرنه میزنمتون هو گود تایم بای  
- 
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi کمی تا حدی    @kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از الان نباید اینجوری بگین هنوز اول راهین ۹ ماه وقت دارین 
 وگرنه میزنمتون هو گود تایم بای  

|
 |

شعردانه
شعردانه