هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-andiravan
میدونم مشکل از شما نیست مشکل از الگوتون هست🌹
-
@kosar-mortazavi قشنگ شده خو😶
ولی نه به اندازه ی من😌 -
@سجاد-ذوالفقاری بدو یکی بکش😑🔪
از این فازم بیا بیرون تا نیمدم😑😂😂😂 -
@mitra-ism-rahmani زرافه😂🔪
-
@mr-perfect
من کلاس 8 ام بودم یه شتر کشیدم به پای این نمیرسه تازه از روی کتاب داداشم کشیدم 😶😂😂عالی
-
@mitra-ism-rahmani زرافه😂🔪
-
@sania-andiravan
میدونم مشکل از شما نیست مشکل از الگوتون هست🌹
@mr-perfect وقت تموم😐😂
-
@mr-perfect وقت تموم😐😂
@narjes-hashemi
دومین نفر فرستادم
-
@narjes-hashemi
من نقاشی بلد نیستم :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:خودمم دوس دارم در بیام ولی نمیشه ...
@سجاد-ذوالفقاری بکش ببینیم چی درمیاد😂اصلا خواستی تارف نکن بگو عکس شتر خودمو بدم براالگو😂😂
میاما😐😂🔪 -
عالی
@mr-perfect
😶😂😂 -
🌷دستهایم انقدر بزرگ نیست
💗که چرخ دنیا را
🌷به کامتان بچرخانم
💗اما یکی هست که
🌷بر همه چیز تواناست
💗از او تمنای لحظه های زیبا
💞برایتان دارم💞شبتون بخیر
💗کامتون شیرین
-
-
@سجاد-ذوالفقاری بکش ببینیم چی درمیاد😂اصلا خواستی تارف نکن بگو عکس شتر خودمو بدم براالگو😂😂
میاما😐😂🔪 -
خیلی سخت بود :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@sania-andiravan قبول نیست😑😂
من هنوز شروع نکردم
سانیا شتر من بهتره😶✋🏻 -
خیلی سخت بود :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی سخت بود :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:میره بدنسازی؟ :face_with_tears_of_joy:
حرکاتای پا زیاد میزنه :face_with_tears_of_joy: -
خیلی سخت بود :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@first 😂😂😂😂😂😂😂
-
خیلی سخت بود :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: