هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
چیزای مفیده نوشته فک کنم :face_with_tears_of_joy:راستش من فقط واسه امتحان خوندمش اونم حفظ کردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ولی اگه معلم خوبی داشتیم بعضی چیزاش به درد میخورد واقعا
فک کنم 😂😂😂
مال ما اصن امتحانشم نگرفتن ب همه 20 دادن 😂 دیگ من دیدم بعد کنکور خیلی بیکارم گرفتم دستم دوتا از داستاناشو خوندم دیدم نمیصرفه با اون وقت بگذرونم همونجوری موند 😂Sharllot
خوش به حالتوناصن یکی ازداستانشو خوندم دیدم اصلا بابا مامان من اینطوری نیستن دیگه ادامه ندادم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اون یه داستانم چون همه زوم کرده بودن کتاب گرفتم دستم ضایه نشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
دختر پاییز ان شاءالله
اسمت چیه؟😁@roghayeh-eftekhari بهار
-
Sharllot فرقی نمیکنه بابا
دختر پاییز
هردو چرت 😂
خب از اونجایی ک جواب سوالمو ندادی .. انتخاب رشته کردی؟! ک خودم تخمین بزنم حالتو 😂😑 -
خب سنجش هیچوقت ساعت دقیق اعلام نمیکنه
به خاطر اینکه راس همون ساعت همه میرن تو سایت و سرعتش میاد پایین
همیشه یکی دو ساعت قبل و بعدش رو در نظر بگیرینmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همیشه یکی دو ساعت قبل و بعدش رو در نظر بگیرینیعنی بریم برا 10؟
-
پیش بینیم اینه که کمتر از یک ساعت دیگه نتایج میاد🚶♀️
-
نتایج آزاد اومد
-
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همیشه یکی دو ساعت قبل و بعدش رو در نظر بگیرینیعنی بریم برا 10؟
@f-noori7979 تا ۹ و نیم تقریبا..
-
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دندون دردمو دیگه کجای دلم بزارم 🥺🥺🥺🥺
چیکار کنم درد دندونم بخوابه ؟اسپری لیدوکائین
-
دختر پاییز
هردو چرت 😂
خب از اونجایی ک جواب سوالمو ندادی .. انتخاب رشته کردی؟! ک خودم تخمین بزنم حالتو 😂😑Sharllot خوبم خواهر
من انتخاب رشته نکردم😁 -
Sharllot
خوش به حالتوناصن یکی ازداستانشو خوندم دیدم اصلا بابا مامان من اینطوری نیستن دیگه ادامه ندادم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اون یه داستانم چون همه زوم کرده بودن کتاب گرفتم دستم ضایه نشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
Sharllot
اون یه داستانم چون همه زوم کرده بودن کتاب گرفتم دستم ضایه نشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
اون یه داستانم چون همه زوم کرده بودن کتاب گرفتم دستم ضایه نشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:😂😂😂😂🤦♀️
خدایی ظلمه اینارو میارن سال آخر تدریس میکنن 😕 -
@haniehno در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دندون دردمو دیگه کجای دلم بزارم 🥺🥺🥺🥺
چیکار کنم درد دندونم بخوابه ؟اسپری لیدوکائین
@f-noori7979 فقط به زبون نخوره :|
-
@roghayeh-eftekhari بهار
دختر پاییز خوشبختم🤝
-
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
منم نخوام فک کنم مامانم میاد میگه ندادن😐
مگه میشه فکر نکرد😬