هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola خخخخ اشتباه شده بود فاطمه خوب میخونی؟ @ahmad-mola ن بابا امروز ک افتضاح 
- 
@ahmad-mola ن بابا امروز ک افتضاح fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola ن بابا امروز ک افتضاح خب چرا؟ من که خوبه اوضاع 
- 
@m-z در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola مگه من مثل شما بیکارم؟...  فکر میکنی من بیکارم؟ عجب... 
- 
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola ن بابا امروز ک افتضاح خب چرا؟ من که خوبه اوضاع @ahmad-mola ازصبح بدن دردوگلودردشدم بدجور واس همین نتونستم زیادبخونم 
- 
@ahmad-mola نه خوب معلوم همه ی ما کاری مهم ی به اسم درس خوندن برا کنکور داریم شوخی کردم به دل نگیری @m-z در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola نه خوب معلوم همه ی ما کاری مهم ی به اسم درس خوندن برا کنکور داریم شوخی کردم به دل نگیری لطف داری شما 
- 
@ahmad-mola ازصبح بدن دردوگلودردشدم بدجور واس همین نتونستم زیادبخونم fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola ازصبح بدن دردوگلودردشدم بدجور واس همین نتونستم زیادبخونم ایشالا زودی خوب میشی و با قدرت بیشتری میخونی 
- 
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola ازصبح بدن دردوگلودردشدم بدجور واس همین نتونستم زیادبخونم ایشالا زودی خوب میشی و با قدرت بیشتری میخونی @ahmad-mola انشاا.. 
- 
@ahmad-mola انشاا.. fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola انشاا.. ایشالا امسال همه ما آلایی ها موفق بشیم... 
- 
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @ahmad-mola انشاا.. ایشالا امسال همه ما آلایی ها موفق بشیم... @ahmad-mola اگ بشه ک عالی میشه 
- 
@ahmad-mola اگ بشه ک عالی میشه fatemeh201678 میشه با توکل به خدا.... 
- 
fatemeh201678 میشه با توکل به خدا.... @m-z توکل که صددرصدهست اماخب یه نگرانی ای هم هست ک شایدنشه یای مشکلی پیش بیاد 
- 
@m-z توکل که صددرصدهست اماخب یه نگرانی ای هم هست ک شایدنشه یای مشکلی پیش بیاد fatemeh201678 خدا نکنه انشاالله هر کی تلاش کنه به هر چی میخواد میرسه 
- 
fatemeh201678 خدا نکنه انشاالله هر کی تلاش کنه به هر چی میخواد میرسه @m-z انشاا.. این نگرانی وسختیاهم جزکنکوره دیگه بعدقبولی میشه خاطره 
- 
@m-z بنظرمنکه بری بهتره..تاهمینجا خودتوارزیابی کن ببین وضعت چجوریه 
- 
@m-z بنظرمنکه بری بهتره..تاهمینجا خودتوارزیابی کن ببین وضعت چجوریه fatemeh201678 مرسی من برم دیگه که فردا باید زود بیدار شم.....شب همگی به خیر 
- 
fatemeh201678 مرسی من برم دیگه که فردا باید زود بیدار شم.....شب همگی به خیر @m-z خواهش..شب خوش 
- 
شب همگی خوش 
- 
شب همگی خوش @ahmad-mola همچنین 

|
 |

شعردانه
شعردانه