هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری نو 
- 
@kosar-mortazavi نو 
- 
جواب 
 یه فیل از فیل های ری زمین کم میشه   
- 
می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ 
- 
می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ تا هستم بگم 
 بچه دار نمیشن میرن بچه میارن
- 
@kosar-mortazavi افرین 
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ تا هستم بگم 
 بچه دار نمیشن میرن بچه میارن@dr-aryan اونم خوبه 
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ تا هستم بگم 
 بچه دار نمیشن میرن بچه میارن@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ تا هستم بگم 
 بچه دار نمیشن میرن بچه میارنجواب ایشونو ب عنوان نکته بنویسید 
- 
وقتی قلب کسی ایستاد چه کاری انجام دهیم؟ 
- 
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ تا هستم بگم 
 بچه دار نمیشن میرن بچه میارنجواب ایشونو ب عنوان نکته بنویسید fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ تا هستم بگم 
 بچه دار نمیشن میرن بچه میارنجواب ایشونو ب عنوان نکته بنویسید هایلایتش کنن کافیه 
- 
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ تا هستم بگم 
 بچه دار نمیشن میرن بچه میارنجواب ایشونو ب عنوان نکته بنویسید fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: می دونید بچهی قورباغه و لک لک چی می شه؟ تا هستم بگم 
 بچه دار نمیشن میرن بچه میارنجواب ایشونو ب عنوان نکته بنویسید    
- 
@سجاد-ذوالفقاری چون بال دارن یا دستاشون خیسه 
- 
وقتی قلب کسی ایستاد چه کاری انجام دهیم؟ fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: وقتی قلب کسی ایستاد چه کاری انجام دهیم؟ هلش بدهیم؟  
 ما هم بایستیم؟
 ماساژ قلبی؟ 
- 
وقتی قلب کسی ایستاد چه کاری انجام دهیم؟ fatemeh8181 
 هولش میدی راه بیوفته

|
 |

شعردانه
شعردانه