ادبیات مبحثی نشرالگو یا موضوعی کامل گاج برای کنکور
-
سلام دوستان من میخوام برای کنکور کتاب بخرم منتها بین ۵ کتاب مبحثی نشر الگو و کتاب موضوعی گاج نمیدونم کدومو بخرم ؟ به نظرشما اگه استفاده کردین کدوم برای سطح متوسط رو به پایین بهتره؟ خودمو میگم. خواهش میکنم سریع جواب بدید چون میخوام سفارش بدم بیاد و آزمون دارم . ادبیات کلا تا حالا چون کتاب نداشتم تست نزدم
@دانش آموزان نظام جدید آلا
تجربیا
@دانش آموزان آلا -
سلام دوستان من میخوام برای کنکور کتاب بخرم منتها بین ۵ کتاب مبحثی نشر الگو و کتاب موضوعی گاج نمیدونم کدومو بخرم ؟ به نظرشما اگه استفاده کردین کدوم برای سطح متوسط رو به پایین بهتره؟ خودمو میگم. خواهش میکنم سریع جواب بدید چون میخوام سفارش بدم بیاد و آزمون دارم . ادبیات کلا تا حالا چون کتاب نداشتم تست نزدم
تجربیا
@دانش آموزان آلا -
تجربیا
@دانش آموزان آلاmohammad m 1 سلام ، موضوعیِ میکرو طلایی یه کتاب کامله ک برای استارت ، یه کتابِ عالیه
بعدتر ک پیشرفت کردی میتونی از کتابای دیگه استفاده کنی -
mohammad m 1 سلام ، موضوعیِ میکرو طلایی یه کتاب کامله ک برای استارت ، یه کتابِ عالیه
بعدتر ک پیشرفت کردی میتونی از کتابای دیگه استفاده کنیshayan jafari واقعا ؟ ولی من میکرو طبقه بندیش رو میگم و مدنظرمه به نظرتون با مبحثی های الگو چه تفاوتی داره؟ و کدوم بهتره ؟
-
shayan jafari واقعا ؟ ولی من میکرو طبقه بندیش رو میگم و مدنظرمه به نظرتون با مبحثی های الگو چه تفاوتی داره؟ و کدوم بهتره ؟
mohammad m 1 از میکرو طبقه بندی استفاده نکردم ک بدونم چطوریه
ولی میکرو طلایی رو استفاده کردم و راضی ام ازش -
mohammad m 1 از میکرو طبقه بندی استفاده نکردم ک بدونم چطوریه
ولی میکرو طلایی رو استفاده کردم و راضی ام ازشshayan jafari نشرالگو برای کنکور خوبه؟
-
shayan jafari نشرالگو برای کنکور خوبه؟
mohammad m 1 موضوعی های نشر الگو از همه نظر کامله و فکر میکنم در زمینه ادبیات موضوعی بهترین کتابای موجود در بازار باشه من دارمشون و خیلی هم راضیم
-
تجربیا
@دانش آموزان آلاmohammad m 1 نشر الگو به نظرم بهترینه.
-
تجربیا
@دانش آموزان آلاmohammad m 1
سلام من خودم موضوعی های نشر الگو رو داشتم و چند تا از دوستان گاج رو و هر دو کتاب رو دیدم بنظر من که واسه ادبیات الگو بهترینه اگه تحلیل منابعی که مشاورا انجام میدن رو هم دیده باشین توصیه شون موضوعی های الگوعه -
سلام من هم میکرو دارم هم موضوعی های نشرالگو
با نشرالگو خیلی راحت تر تونستم ارتباط بگیرم، به نظرم کيفيت بهتری دارن.