تلمیح
-
سلام دوستان🍉
بیت زیر تلمیح با داستان حضرت یوسف داره ولی چطوری باید میفهمیدیم؟ 😐نمیشه که صرفا با یک واژه ی »مصر« بگیم تلمیح داره! اینطوری همه ی بیت ها تلمیحدار میشن! پس قطعا یه چیز دیگری در این بیت وجود داره که مارو به تلمیح میرسونه! 👀
ما بوی پیرهن را در جان ذخیره داریم / شاید نیاید از مصر هر روز کاروانی
تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
I IIAII marked this topic as a question on
-
سلام دوستان🍉
بیت زیر تلمیح با داستان حضرت یوسف داره ولی چطوری باید میفهمیدیم؟ 😐نمیشه که صرفا با یک واژه ی »مصر« بگیم تلمیح داره! اینطوری همه ی بیت ها تلمیحدار میشن! پس قطعا یه چیز دیگری در این بیت وجود داره که مارو به تلمیح میرسونه! 👀
تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام دوستان🍉
تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina
این پدرومادر تلمیحه دیگه:| -
فکر کنم این بیت از بیت های دیگه به دفعات تلمیحش محسوس تر باشه
کلمات
پیراهن
بوی پیراهن
مصرو همچنین مفهوم خود بیت و انتظار کشیدن به سبک بوی پیراهن خیلی خیلی آدم رو به یاد داستان حضرت یوسف(ع) میاندازن.
-
-
@m-sina
«بو» از کلمات ایهام دار مهمه. یک معنیش که معلومه، معنی دیگهاش «انتظار و آرزو» هست:
گفتم که بوی زلفت گمراه عالمم کرد / گفتا اگر بدانی هم اوت رهبر آید
مثلاً بیت بالا بو ایهام داره. در آرزو و انتظار زلف تو بودن ...@amin-forouzan در تلمیح گفته است:
@m-sina
«بو» از کلمات ایهام دار مهمه. یک معنیش که معلومه، معنی دیگهاش «انتظار و آرزو» هست:
گفتم که بوی زلفت گمراه عالمم کرد / گفتا اگر بدانی هم اوت رهبر آید
مثلاً بیت بالا بو ایهام داره. در آرزو و انتظار زلف تو بودن ...داداش میدونم بو ایهام داره. من سوالم اینه که آیا با شنیدن بوی پیراهن به یاد حضرت یوسف میوفتی؟
الان داستانشو خوندم متوجه شدم
ممنون -
I IIAII has marked this topic as unsolved on