سلام سلام
تقریبا توی هر سنی داریم میبینم که اعتیاد به گوشی چقدر وحشتناک شده
داشن آموزا و دانشجوها نمیتونن درس بخونن
و آدمای دیگه هم نمیتونن از دنیا واقعی لذت ببرن
دقت کردین ساعتها گوشی دست مونه تهش اگه ازمون بپرسن چیکار میکردی ؟ هیچ جوابی نداری؟ هیچ کار مفیوی نکردی ک حای یادت نمیاد دقیقا چه ویدیوهایی توی اکسپلور دیدی
مغزت یه عالمه فرکانس و دیتا دریافت کرده و الکی شلوغ شده
خبببببب روال کار از چه قراره به صورت هفتگی از قسمت کنترل والدین گوشی مون عکس میفرستیم
تا خجالت بکشیم و دیگه این کار زشت رو انجام ندیم😁
1000004122.jpg
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
دوازدهم و صفر بودن
-
بچه ها خواهشا اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه
من دوازدهم تجربی ام و تقریبا صفرم امسال قلمچی هم شرکت کردم مدارس از آبان میخواد باز بشه من باید چیکار کنم
پیش نیاز های دوازدهم واقعا زیادنلطفا کمکم کنید
-
-
mahdih q 2 نگران مدرسه نباش
فعلا خبری از مدارس نیست
کشور های دیگه که در واکسیناسیون جلوتر هستن ۳ ماه پیش دوز دوم هم زدم بازم مدارس تعطیله
بعد اینجا تازه دارن دوز اول میزنن
مدرسه کجا بود
خیلی هنر کنن امتحانات ترم حضوری بریم
پس نگران مدرسه نباش.... -
mahdih q 2 سلام عزیزدلم نگران نباش فقط طبق بودجه بندی ازمون های قلمچی پیش برو
-
Yazdan Gonabadi
منم همهش به خودم همینو میگم
بخاطر چیزی که اتفاق نیوفتاده انقدر استرس دارم
راستش مدرسه مون اصلا کیفیت خوبی نداره
هدف شون فقط امتحان نهایی و تشریحی کار کردنه
و اینم بگم که امسال هیچ قبولی نداشتیم:/
بله شما درست میگید هنوز هیچ چیز معلوم نیستممنون بابت پاسخ گویی تون
-
mahi dgh
باااااشه
ممنونم ازت این بهترین کاره -
mahdih q 2 خواهش میکنم
استرس نداشته باشید کنکور هم بخشی از زندگی ست پس سعی کنید ازش لذت ببرید.....
موفق باشید -
mahdih q 2 استرس الکی نداشته باش مدرسه ها که باز شدنی نیست با این وضع پدر و مادرا نمیزارن بچه ها برن مدرسه وضع واکسن زدنم که میبینی
اگه نگران کنکوری که بگم خیلیا چطور فقط بعد عید میخونن تو تازه جلوتری -
ریحانه باقری 0
وااااای مرسی
نه راستش زیاد نگران کنکور نیستم (نمیدونم این خوبه یا نه ) بیشتر نگران مدرسه ها بودم که الان خداروشکر خیالم جمع شد من همیشه همینم بخدا الکی بهونه گیری میکنم
بازم ممنون -
Yazdan Gonabadi نه الان ما حضوری هستیم
-
سلام
منم امسال دوازدهمم و تقریبا صفرم و مدرسمون هم آزمون گزینه دو شرکت کرده و اصلا نمیتونم با مدرسه که کلاس آنلاین میدارن پیش بیام ،چون هی امتحان میگیرن و بعد هم نمرت یا درصدت کم بشه سریع اس ام اس میدن به پدر مادر و دیگه یه بحثی میشه تو خونه.
من تا قبل از این که بخاطر کرونا مدارسمون بسته شه،خیلی درسم خوب بود،جزء برترین ها بودم؛ولی بعد از کرونا اصلا نتونستم بخونم و سر آزمون هام از ترس اینکه مدرسه مادر پدر بهم نگن چرا نمرت کم شده در آزمون های آنلاین تقلب کردم و از کتاب در آزمون استفاده میکردم.
بعد تصمیم گرقتم که بعد از اتمام دهم،برنامه بریزم برای سال بعد و کنکور ولی همون موقع ها،متاسفانه یا خوشبختانه عاشق یه دختری،یه سال بزرگ تر از خودم شدم و توی ماه بهمن که یازدهم بودم،بهش تصمیم گرفتم در دایرکت اینستاگرام بگم ولی اون واکنش تندی داشت و فکر میکرد که مزاحمم،ولی نمیدونست که من اصلا آدم محفوظ به حیایی ام و هیچوقت با هیچ دختری توی زندگیم رابطه نگرفتم و کار بدی میدونستم ولی وقتی که عاشق شدم همه چیز بهم ریخت؛افت تحصیلی شدید،بی انگیزگی و...
بعد از جواب تند اون دختر میخواستم خودکشی کنم که به روانشناس گفتم و باهام صحبت کرد و منصرفم کرد.
ولی الان هنوزم بی انگیزه ام،هیچی بلد نیستم.
ببخشید طولانی شد؛لطفا بی زحمت، بهم مشورت بدید. -
ali mohebbi 0
همه، یِه همچین برهه ای دارن اما تموم میشه میفهمی همش الکی بوده مهم این هست که زود به خودت بیایی ببینی اینا همش الکی هست. هنوز زوده، بچه ای
خودکشی فک کردی بکنی بقیه ناراحت میشن بعد یه ماه عادت میکنن بعد این تو هستی که دیگه نیستی.
شاید به خاطر این هست که تنهایی خیلی
اگه تنهایی میتونی با نماز یا یه صفحه قرآن یا هرچی دیگه اگه اهلش هستی انجام بدی خیلی واقعا تاثیر داره و حالت رو واقعا خوب میکنه بعد یه مدت -
@آرمان-میرانی ممنون از لطفتون
-
Tannaz Dalir دانش آموزان آلاء تجربی خیرین کوچک دریا دلreplied to ali mohebbi 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
ali mohebbi 0 داداش من فدای سرت بیخیال چیزی که زیاده دختر مگه فقط همین یکی تو دنیا هست بعدشم اینی که گفتی عاشق شدم به نظرم درست نیست اینا همش حواس پرتی هایی هست که تو این سن واسه هر کسی پیش میاد ذهنت رو پاک کن از این فکر وخیال ها خودت هم میدونی که الان وقتش نیست.
محکم پای ارزوهات وهدفت وایسا سرت بنداز پایین ودرست رو بخون پاکی خودت رو حفظ کن
موفق باشی -
ali mohebbi 0 سلام ببینید من خیلی مشاوره بلد نیستم فقط یه چیزایی رو میدونم
اول اینکه تا زمانی که هدف نداشته باشید درس خوندن معنی نمیده(نه تنها درس خوندن هیچ چیزی تو زندگی ما بدون هدف معنی نمیده)
دوم اینکه وقتی شما هدف تون رو تونستید پیدا کنید قطعااااا بعدش انگیزه هم به وجود میاد(به شرط اینکه هدفتون براتون مهم باشه)ببخشید این قسمتش یه خورده لحنم عوض میشه
برادر من غصه بی لیاقتی آدمای دور و برت رو نخورموفق باشید
-
-
سلام منم دقیقا همین مشکلی که شما دارید رو دارم ، خخخ
-
ali mohebbi 0
سلام وضعیت من هم توی مورد اول مشابه شماست
در ارتباط با مورد دوم ، من خودمم اراده عالی ندارم چون منم الان ۲ ساله دارم کم کاری میکنم و همچنین قصد نصیحتم ندارم
ببینید گذشته رو بزارید کنار
نمیگم عاشق شدن کار بدیه نه ، اما حداقل توی این سن کار اشتباهیه شما با ذهنی که جای دیگه ای هست نمیتونین خوب درس بخونین با خودتون رک باشید
ببینید از کنکور و آینده چی میخواین
من قصد جسارت ندارم من خودمو مثال میزنم من هنوز اونقدر تجربه ندارم که بخوام شریک زندگیم رو از الان انتخاب کنم قبول دارین خیلی زوده؟
البته این چیزا دست خود آدم نیست قبول دارم
فراموشش کنید اصلا اصلا کار سختی نیست
و هر چیزی که شما رو یاد اون دختر میندازه از زندگی تون پاک کنید هدف تون رو بزارید روی آزمون ها و سعی کنید توی هر آزمون پیشرفت کنید
میتونید در کنار درس کلی تفریح داشته باشین
برای خودتون ارزش قائل بشین و از این تایم لذت ببرید
تنها کسی که تا اخر عمر باهاتونه خودتون هستین -
ali mohebbi 0
سلام ببخشید من منظور شما رو از اینکه عاشق شدین نفهمیدم :
میخواستید پیشنهاد دوستی بدید یا واقعا به عنوان شریک زندگی آینده تون؟بنظر من واکنش اون دختر خانم درست بوده! تو این دوره زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد
اگه پیشنهاد تون دوستیه که هیچ، خیلی اشتباهه!
اما اگه واقعا دوست داشتید به عنوان شریک زندگی آینده تون باشه شرایطش رو ایجاد کنید!
مثلا الان درسا تون رو خیلی خوب بخونید تا بهترین نتیجه رو بگیرید و اگه واقعا اون خانم رو میخواین سعی کنید با کار های الان تون یه آدم موفق بشین و بدستش بیارید! شما نباید انقد ضعیف باشید بخاطر جواب دادن اون خانم دست به خودکشی بزنید تازه بنظر من دم شون گرم نشون دادن خانم باحیایی هستند.
ببینید کل حرفم اینه اگه فکر میکنید واقعا این حس تون حقیقی هست سعی کنید فرد موفقی در آینده بشید و از راه درست ابراز علاقه کنید ( که البته من فکر میکنم این فکر و خیال ها زود گذره!)و در ضمن بنظر من دوست داشتنی که باعث پیشرفت نشه دوست داشتن نیست! (حتی به غلط)
-
mohammadhosein Bahadori
اصلا هیچی معلوم نیست
شاید یه دفعه گفتن همه مدارس بسته شن
مثل پارسال که از نیمه شهریور وا کردن و ما دو هفته رفتیم مدرسه بعد گفتن نه همون مجازی ادامه بدین
بقیه درست گفتن هنوز هیچ کشوری دانش اموزا جدی نمیرن مدرسه بهتره به برنامه خودمون برسیم