هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری جا واسه فکر کردنم ندارم چون فکرم کنم کاری نمیتونم بکنم fatemeh8181 
 چند وقت دیگه وقتی یه کم اروم شدی میتونی فک کنی
- 
- 
@سجاد-ذوالفقاری ماشالله همه پسرا از دم خودشیفته هستن 
- 
- 
fatemeh8181 
 چند وقت دیگه وقتی یه کم اروم شدی میتونی فک کنی@سجاد-ذوالفقاری فکر کردنم مهم نیست کسی بهشون بها نمیده چه تو ارامش چه تو عصبانیت 
- 
@سجاد-ذوالفقاری ماشالله همه پسرا از دم خودشیفته هستن fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری ماشالله همه پسرا از دم خودشیفته هستن اگه از اون همه که گفتی منو فاکتور بگیری درسته یه سری فکت در موردم وجود داره که بدون هیچ کم و کاستی با بقیه درمیون میزارم 
- 
@سجاد-ذوالفقاری فکر کردنم مهم نیست کسی بهشون بها نمیده چه تو ارامش چه تو عصبانیت fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری فکر کردنم مهم نیست کسی بهشون بها نمیده چه تو ارامش چه تو عصبانیت ببین مهم نیست کی اهمیت میده بعدا خودت میمونی و خودت... تو هر شرایطی هستی( تا میتونی) بخاطر خودت تلاش کن 
 یکم فقط یکم برای خودت شرايطو بسازی
- 
آگاهی و دانش!  
 ذ..
- 
وای از صبه دارم اهنگ سنتی گوش میدم رسیده ب یه اهنگه الان ده دقیقس داره اهنگ میزنه فقط    
- 
@ida-shateri 
  :)) :))
- 
@سجاد-ذوالفقاری فکر کردنم مهم نیست کسی بهشون بها نمیده چه تو ارامش چه تو عصبانیت 
- 
دو؛ یک    
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری ماشالله همه پسرا از دم خودشیفته هستن اگه از اون همه که گفتی منو فاکتور بگیری درسته یه سری فکت در موردم وجود داره که بدون هیچ کم و کاستی با بقیه درمیون میزارم @سجاد-ذوالفقاری من فقط یه نفرو فاکتور میگیرم  
 ولی همتون هستید بلا استثنا تو این یکی
- 
@kosar-mortazavi همشون خوبهههه  
- 
@سجاد-ذوالفقاری خودم وقتی که مثل یه زندانی نباشم 
- 
@kosar-mortazavi همشون خوبهههه  @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mortazavi همشون خوبهههه  باشه  
 قدیمیا آره همش
 جدیدا که سنتی خوندنو یکی دوتا شو دوست ندارم

|
 |

شعردانه
شعردانه