هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری مرسی از پاسخ گویی در اونجا من فقط تونستم جلو خندمو بگیرم    fatemeh8181 کجا؟ 
- 
مثل اینکه باید صحنه رو ترک کنم من یه تنه نمیتونم با اینهمه دختر خودشیفته جلوداری کنم  
- 
fatemeh8181 کجا؟ @roghayeh-eftekhari تویه تایپکی ببین سوال بوداااا تاحالا بهش فکر نکرده بودم 
- 
@سجاد-ذوالفقاری وای خدا اخه هنوز تو شوکم    چه سوال بجایی چه سوال بجاییfatemeh8181 به منم بگید 
- 
@mr-perfect ماکه مث شما نیسیم در این حد دیگه نمیدونستم  
- 
مثل اینکه باید صحنه رو ترک کنم من یه تنه نمیتونم با اینهمه دختر خودشیفته جلوداری کنم  @mr-perfect ببین کم اوردی میخوای بری به ما نگو خودشیفته 
- 
@roghayeh-eftekhari همونطوریم fatemeh8181 کاش بتونم کاری بکنم 
- 
fatemeh8181 کاش بتونم کاری بکنم @roghayeh-eftekhari مرسی گلم 
- 
fatemeh8181 به منم بگید @roghayeh-eftekhari چیو سوال تایپکو 
- 
عجب هوای همو دارین این عالیه  خدا قوت رو الان باید گفت خدا قوت رو الان باید گفت
- 
@roghayeh-eftekhari واقعاااا 
- 
@mr-perfect در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ممنون خواهرم شما لطف دارین این خودشیفتگی نیست که عین واقعیته    زنگ بزنم وانت؟یاخودتون هماهنگ میکنید؟  اینهمه اُبهت و منش بزرگی بنده در وانت جا نمیشه یه ۱۸ چرخ لطفا  
- 
@roghayeh-eftekhari تویه تایپکی ببین سوال بوداااا تاحالا بهش فکر نکرده بودم fatemeh8181 اها 
- 
مهشید حسن زاده 0 زنگ بزن  fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 زنگ بزن  بنظرت با یه وانت حل میشه؟ میترسم ابهتاشون زیادی کنه  
 @Mr-Perfect شوخیه ها
- 
@roghayeh-eftekhari چیو سوال تایپکو fatemeh8181 اره 
- 
@roghayeh-eftekhari چی بگم آخه یه لحظه تعدادتون خیلی زیاد شدم 
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: مهشید حسن زاده 0 زنگ بزن  بنظرت با یه وانت حل میشه؟ میترسم ابهتاشون زیادی کنه  
 @Mr-Perfect شوخیه ها
- 
@roghayeh-eftekhari مرسی گلم fatemeh8181 خواهش میکنم کاری نکردم که 
- 
اینهمه اُبهت و منش بزرگی بنده در وانت جا نمیشه یه ۱۸ چرخ لطفا  @mr-perfect وسط اون همه ابهت نمایی بیزحمت کرایه رو هم واریز کنید  

|
 |

شعردانه
شعردانه