هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری چقدر فروتن
fatemeh8181
اره میدونم
نیاز به گفتن نیست -
fatemeh8181
اره میدونم
نیاز به گفتن نیست@سجاد-ذوالفقاری
-
@سجاد-ذوالفقاری
fatemeh8181
تلاش و کوشش رو بهتون پند میدم -
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با آقای کازرانیان میبینم فکر کنم باید کلا عوضش کنم
سلام داداش
منم به این نتیجه رسیدم
تیپ تست های فشار در مایعاتو فهمیدی؟@سجاد-ذوالفقاری من اونجارو هنوز با ایشون نخوندم ولی در کل زیاد نمیفهممشون مخصوصا بحث های برداری که دیگه.....
-
@سجاد-ذوالفقاری من اونجارو هنوز با ایشون نخوندم ولی در کل زیاد نمیفهممشون مخصوصا بحث های برداری که دیگه.....
-
@سجاد-ذوالفقاری من اونجارو هنوز با ایشون نخوندم ولی در کل زیاد نمیفهممشون مخصوصا بحث های برداری که دیگه.....
-
@سجاد-ذوالفقاری دیگه کاش و ای کاش کاری نمیکنه دوره های دیگه هست میتونیم با اونا بخونیم بعدش هم فیزیک یاد سخت نیس فقط مفهم اولیه هر مبحثیرو درک کنی بقیش محاسبات و فرمول بازیه
-
@سجاد-ذوالفقاری دیگه کاش و ای کاش کاری نمیکنه دوره های دیگه هست میتونیم با اونا بخونیم بعدش هم فیزیک یاد سخت نیس فقط مفهم اولیه هر مبحثیرو درک کنی بقیش محاسبات و فرمول بازیه
-
گفتی دودسته ازآدما داد میزنن
اونایی که قدشون بلنده
واونایی که قدشون کوتاهه
.
معمای سختی نبود
منظورت ازقد،ظرف آدما بود
اونیکه قدش بلنده حق میگه
اونیکه کوتاه ناحق حالا یا عقده ای هست که میخواد خالی کنه یا سودی توکاره یا...
.
الان صدام بلنده
یه سوال؟
الان کدوم دستشونم؟
جواب: هیچکدوم:)
حالامیتونم حرفتو رد کنم؟
نه!
چون همیشه اول حرفات میگی زندگی خیلی اتفاقیه اما... -
@سجاد-ذوالفقاری اره هیکلش که خیلی رو فرمه
ما هم تو مدرسه یه دبیر عربی داریم ورزشکاااار یه بدنی داره نگو سال 72 کنکور داده ولی ببینیش انگار 25 سالشه
اصلا به معلم عربی نمیخوره -
@سجاد-ذوالفقاری آقا یاری عشقه عششق
-
@سجاد-ذوالفقاری اره هیکلش که خیلی رو فرمه
ما هم تو مدرسه یه دبیر عربی داریم ورزشکاااار یه بدنی داره نگو سال 72 کنکور داده ولی ببینیش انگار 25 سالشه
اصلا به معلم عربی نمیخوره -
@سجاد-ذوالفقاری آقا یاری عشقه عششق
-
@سجاد-ذوالفقاری میگم آزمون شرکت میکنی امسال؟
-
@سجاد-ذوالفقاری میگم آزمون شرکت میکنی امسال؟
-
@kosar-mortazavi ببخشید دوره آقای فدایی فرد که گفتید کجا هست ؟ برای یازدهم؟ هرچی گشتم نبود
-
@kosar-mortazavi ببخشید دوره آقای فدایی فرد که گفتید کجا هست ؟ برای یازدهم؟ هرچی گشتم نبود
@first در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان براتون میفرستم البته من دوازدهم رو دیدم شاید یازدهم نداشته باشه
-
@first
نه بعد از ازمون میخوام دفترچشو دانلود کنم خودم تو خونه بزنم
بعد عید اون آزمونای جامع رو میخونم@سجاد-ذوالفقاری آزمون جامعا خیلی خوبن قشنگ میفهمی که تو کدوم مباحث مشکل داری
اگه وقت کردی آزمون های ماز هم دانلود کن سوالای خوبی داره