هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-andiravan
تو تاپیک بگو خوآخه کسی نبود
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@sania-andiravan
تو تاپیک بگو خوآخه کسی نبود
-
Zeinab Siri
خب زندگی همینه
من اعتقاد دارم راحت مطلق نمیتونم باشم
حتی مثلا به رشته دانشگاهیم برسم به پولم برسم به مقامم برسم به همه چیم برسم یه هدف جدید میاد یه دغدغه جدید میاد نمیتونم راحت مطلق باشم
خوش گذروندن حتما نباید چیز خاصی باشه
حتی حرف زدن با کسی که دوسش دارم هم بهم می چسبه و خوش می گذره@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zeinab Siri
خب زندگی همینه
من اعتقاد دارم راحت مطلق نمیتونم باشماره درسته
حتی مثلا به رشته دانشگاهیم برسم به پولم برسم به مقامم برسم به همه چیم برسم یه هدف جدید میاد یه دغدغه جدید میاد نمیتونم راحت مطلق باشم
بازم درسته
حتی حرف زدن با کسی که دوسش دارم هم بهم می چسبه و خوش می گذرهیعنی میگی با حرف زدن با دوستامون بیشتر از زندگی و دوران نوجوونی و جوونی بهره می بریم؟
-
@sania-andiravan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Zeinab Siri
خب زندگی همینه
من اعتقاد دارم راحت مطلق نمیتونم باشماره درسته
بازم درسته
حتی حرف زدن با کسی که دوسش دارم هم بهم می چسبه و خوش می گذرهیعنی میگی با حرف زدن با دوستامون بیشتر از زندگی و دوران نوجوونی و جوونی بهره می بریم؟
Zeinab Siri
سوالاتون رو متوجه نشدم -
Zeinab Siri
سوالاتون رو متوجه نشدم@sania-andiravan
در جواب maryam111 که پرسیده بود چطور از جوونی نهایت بهره رو ببره
گفتی که
((خودم و با دوستام اینا برم بیرون خوش بگذرونم))
خواستم این جمله رو تفسیر کنی و ارتباطش با بهره بردن از جوونی رو توضیح بدی که نگرشت رو متوجه بشم
راحت باش
️
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
۱.اینا همش تو جنگن
۲.از برکات حضور خودته (چه گناهی کردن بدبختا هم دانشگاهی ادم منفوری مثل این شدن؟)
جنگ با نماینده که از شیرینیای دانشجوییه
حتی بین دانشجوها هم تا ترم آخر این بحث و دعواها هست
ما دوتا کلاسیم با دوتا جناح متفاوت و از هر جناحی یه نماینده هست و دیگه کمتر بحثمون میشه و خب زور نماینده ما بیشتره
واسه حرف دومتم بگم خاااااباشششش
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
maryam111
۱.اینا همش تو جنگن
۲.از برکات حضور خودته (چه گناهی کردن بدبختا هم دانشگاهی ادم منفوری مثل این شدن؟)
جنگ با نماینده که از شیرینیای دانشجوییه
حتی بین دانشجوها هم تا ترم آخر این بحث و دعواها هست
ما دوتا کلاسیم با دوتا جناح متفاوت و از هر جناحی یه نماینده هست و دیگه کمتر بحثمون میشه و خب زور نماینده ما بیشتره
واسه حرف دومتم بگم خاااااباشششش
ایناهم بعد هر امتحان با نماینده جنگ میکردن
من فک میکردم تقصیر نمایندس...تو نگو دانشجوها روانین -
amir ahmadi یکم دقت کن شاید بودم
maryam111 اگه بودی الان نمیتونستیم حرف بزنیم فک کنم
از دست رفتی تو
-
@sania-andiravan
در جواب maryam111 که پرسیده بود چطور از جوونی نهایت بهره رو ببره
گفتی که
((خودم و با دوستام اینا برم بیرون خوش بگذرونم))
خواستم این جمله رو تفسیر کنی و ارتباطش با بهره بردن از جوونی رو توضیح بدی که نگرشت رو متوجه بشم
راحت باش
️
Zeinab Siri
خب منظورم این بود واس اینکه نهایت بهره از جوونی رو ببرم نیازی نیست مثلا خیلی خاص یا آنچنان باشه
البته دوست دارم ها ولی نبود هم نبود
من بیشتر به اون فرد نیاز دارم
چطور بگم
انگاری که خوش گذروندن یه راهی مثل سفر ایناس
تو میگی راهش مهم نیست
همسفرم مهمه
منظورم این بود با فردی که دوسش دارم باشم حالا دوست یا خانواده اینا بهم خوش میگذره و نهایت لذت و نهایت بهره رو میتونم ببرم
ممنون -
amir ahmadi مطالب جالبی بود
ولی لطفا دیگر نفرستید..maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi مطالب جالبی بود
ولی لطفا دیگر نفرستید..وای و وای و وای
ایریمیش دیریا بیهیم ریخیت -
Zeinab Siri
خب منظورم این بود واس اینکه نهایت بهره از جوونی رو ببرم نیازی نیست مثلا خیلی خاص یا آنچنان باشه
البته دوست دارم ها ولی نبود هم نبود
من بیشتر به اون فرد نیاز دارم
چطور بگم
انگاری که خوش گذروندن یه راهی مثل سفر ایناس
تو میگی راهش مهم نیست
همسفرم مهمه
منظورم این بود با فردی که دوسش دارم باشم حالا دوست یا خانواده اینا بهم خوش میگذره و نهایت لذت و نهایت بهره رو میتونم ببرم
ممنون@sania-andiravan
جالب بود -
@dr-aryan
یه بار یه ناو رو غرق کرد بخاطر دانکریک
یه بار یه هواپیما رو آتیش زد بخاطر تنت
یه بار ۵۰۰ هکتار ذرت کاشت بخاطر اینترستلار
به جلوه ویژه اعتقاد نداره کریس
الانم پروژه بعدیش راجب بمب اتمamir ahmadi شتتتتتتت
من تا اخرش ندیدم نیم ساعت اخرش مونده سرم داشت میترکید دیگ خیلی فک میکردم ک چیشد ک اینجور شد این اول فیلمه بود این اخر فیلمه ساع 1 هم بود مغزم شات دون شده بود دیگ پدرم اومد منو هدایت کرد خابیدم نیم ساعت اخرش موند -
:)))
-
amir ahmadi شتتتتتتت
من تا اخرش ندیدم نیم ساعت اخرش مونده سرم داشت میترکید دیگ خیلی فک میکردم ک چیشد ک اینجور شد این اول فیلمه بود این اخر فیلمه ساع 1 هم بود مغزم شات دون شده بود دیگ پدرم اومد منو هدایت کرد خابیدم نیم ساعت اخرش موند@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi شتتتتتتت
من تا اخرش ندیدم نیم ساعت اخرش مونده سرم داشت میترکید دیگ خیلی فک میکردم ک چیشد ک اینجور شد این اول فیلمه بود این اخر فیلمه ساع 1 هم بود مغزم شات دون شده بود دیگ پدرم اومد منو هدایت کرد خابیدم نیم ساعت اخرش مونداین مصاحبه جدید نولانه
کریستوفر نولان اعلام کرد :
فیلم من کمترین جلوه های ویژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت و صحنات انفجار هم سعی به بازسازی داریم راجب اینکه از من به شوخی میپرسند از بمب اتم واقعی استفاده میکنم یا نه باید بگم درحال بررسی هستیم و قصد داریم در یک محیط بسته از این بمب استفاده کنیم. -
:(((
-
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi شتتتتتتت
من تا اخرش ندیدم نیم ساعت اخرش مونده سرم داشت میترکید دیگ خیلی فک میکردم ک چیشد ک اینجور شد این اول فیلمه بود این اخر فیلمه ساع 1 هم بود مغزم شات دون شده بود دیگ پدرم اومد منو هدایت کرد خابیدم نیم ساعت اخرش مونداین مصاحبه جدید نولانه
فیلم من کمترین جلوه های ویژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت و صحنات انفجار هم سعی به بازسازی داریم راجب اینکه از من به شوخی میپرسند از بمب اتم واقعی استفاده میکنم یا نه باید بگم درحال بررسی هستیم و قصد داریم در یک محیط بسته از این بمب استفاده کنیم.amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi شتتتتتتت
فیلم من کمترین جلوه های ویژه مورد استفاده قرار خواهد گرفت و صحنات انفجار هم سعی به بازسازی داریم راجب اینکه از من به شوخی میپرسند از بمب اتم واقعی استفاده میکنم یا نه باید بگم درحال بررسی هستیم و قصد داریم در یک محیط بسته از این بمب استفاده کنیم.عام این ی چیزی زده ها