تشخیص
-
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
@sara-haghighatrad سلام
روز ها رفت یعنی اینکه گذشتند . رفت معنی گذشتن میده .و اینکه دل سوختن کنایه هست .
-
@sara-haghighatrad سلام
روز ها رفت یعنی اینکه گذشتند . رفت معنی گذشتن میده .و اینکه دل سوختن کنایه هست .
Yegane Dehqan اها پس هیچ کدوم تشخیص نیست؟
-
Yegane Dehqan اها پس هیچ کدوم تشخیص نیست؟
@sara-haghighatrad نه
ولی بستگی به جمله داره و اینکه درباره چی حرف میزنه .
اینا تشخیص نیستن . -
با سلام ، تشخیص زمانی ایجاد میشه که ما به اشیای بی جان ، جان ببخشیم بر اساس افعال انسانی .
مثلا : خاک بغداد ز مرگ خلفا میگرید ؛ورنه این شط روان چیست که در بغداد است؟
در این متن ما تشخیص داریم چون گفته خاک گریه میکند . البته پارادوکس هم داریم .
با احترام ، من فکر میکنم روزگار رفت جان بخشی داره و چون تشخیص داره استعاره هم داره ولی دل سوختن کنایه از ناراحتی و حس همدردی هست. -
@sara-haghighatrad نه
ولی بستگی به جمله داره و اینکه درباره چی حرف میزنه .
اینا تشخیص نیستن .Yegane Dehqan ممنونم🌸
-
با سلام ، تشخیص زمانی ایجاد میشه که ما به اشیای بی جان ، جان ببخشیم بر اساس افعال انسانی .
با احترام ، من فکر میکنم روزگار رفت جان بخشی داره و چون تشخیص داره استعاره هم داره ولی دل سوختن کنایه از ناراحتی و حس همدردی هست.mahdi shokry
ممنونم🌸 -
mahdi shokry
ممنونم🌸@sara-haghighatrad خواهش میکنم .🌹
-
S Sara_R has marked this topic as unsolved on
-
با احترام ، من فکر میکنم روزگار رفت جان بخشی داره و چون تشخیص داره استعاره هم داره ولی دل سوختن کنایه از ناراحتی و حس همدردی هست.mahdi shokry سلام
روزگار رفت خب یعنی روزگار داره میگذره و جان بخشی فکر نکنم بتونیم در نظرش بگیریم .مثال بزنم براتون که :
باران گرفت : یعنی بران شروع به باریدن کرد .
با توجه به فعل و جمله باید بفهمیم تشخیصه یا نه که اینجا هم باران گرفت تشخیص نیست . -
Yegane Dehqan ممنونم🌸
@sara-haghighatrad خواهش میکنم عزیزم .
-
mahdi shokry سلام
روزگار رفت خب یعنی روزگار داره میگذره و جان بخشی فکر نکنم بتونیم در نظرش بگیریم .مثال بزنم براتون که :
باران گرفت : یعنی بران شروع به باریدن کرد .
با توجه به فعل و جمله باید بفهمیم تشخیصه یا نه که اینجا هم باران گرفت تشخیص نیست .Yegane Dehqan خانم دهقان ببینید وقتی میگه روزگار رفت ، داره به روزگار توانایی رفتن رو میده ؛ توانایی رفتن که به روزگار داده شده تشخیص رو نمایان میکنه. البته که نظر شما کاملا درسته باید با توجه به بافت جمله آرایه رومشخص کرد .
-
Yegane Dehqan خانم دهقان ببینید وقتی میگه روزگار رفت ، داره به روزگار توانایی رفتن رو میده ؛ توانایی رفتن که به روزگار داده شده تشخیص رو نمایان میکنه. البته که نظر شما کاملا درسته باید با توجه به بافت جمله آرایه رومشخص کرد .
mahdi shokry در تشخیص گفته است:
Yegane Dehqan خانم دهقان ببینید وقتی میگه روزگار رفت ، داره به روزگار توانایی رفتن رو میده ؛ توانایی رفتن که به روزگار داده شده تشخیص رو نمایان میکنه. البته که نظر شما کاملا درسته باید با توجه به بافت جمله آرایه رومشخص کرد .
ممنون بابت توضیحات 👌
-
mahdi shokry در تشخیص گفته است:
ممنون بابت توضیحات 👌
Yegane Dehqan خواهش میکنم . 🌹