معنا بیت7
-
سلام وقت بخیر
این بیت صائب تبریزی:
خنده در چشم آب گرداند
ماتم و سور این زمانه یکی استمنظور از این شعر چی هست ؟
من اینطور برداشت کردم شاید یذره عجیب باشه : انعکاس خنده معشوق در اشک عاشق اینو نشون داد که غم و شادی این دنیا یکی است از یه اصل هستممنون میشم شما هم نظرتون را بگید @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-ادبیات @دوازدهم
-
سلام وقت بخیر
این بیت صائب تبریزی:
خنده در چشم آب گرداند
من اینطور برداشت کردم شاید یذره عجیب باشه : انعکاس خنده معشوق در اشک عاشق اینو نشون داد که غم و شادی این دنیا یکی است از یه اصل هستممنون میشم شما هم نظرتون را بگید @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-ادبیات @دوازدهم
-
سلام وقت بخیر
این بیت صائب تبریزی:
خنده در چشم آب گرداند
@mitra-ism-rahmani سلام ، معنی بیت از نظر من
« وقتی خنده نیز همانند گریه باعث ترشح اشک میشود ( اشاره به اشک ذوق) ، پس غم و شادی دنیا با هم فرقی ندارد» -
@mitra-ism-rahmani به نظر من منظورش اینه که خنده توی چشم تبدیل به اشک میشه پس غم و اندوه این دوران باهم تفاوتی ندارند.
شاید معنی منم یکم عجیبه
derang نه اتفاقا معقول تر از مال من بود تشکر
hamed bagheri 0 در معنا بیت7 گفته است:
« وقتی خنده نیز همانند گریه باعث ترشح اشک میشود ( اشاره به اشک ذوق) ، پس غم و شادی دنیا با هم فرقی ندارد»از شما هم ممنونم
-
_ _Mitra_ has marked this topic as unsolved on
-
derang نه اتفاقا معقول تر از مال من بود تشکر
hamed bagheri 0 در معنا بیت7 گفته است:
« وقتی خنده نیز همانند گریه باعث ترشح اشک میشود ( اشاره به اشک ذوق) ، پس غم و شادی دنیا با هم فرقی ندارد»از شما هم ممنونم
-
چبرداشت من اینه که
اون فرد از شدت خوش حالی اشک شوق ریخت و این نشون میده که غم شادی این زمانه یکی هست -
@mitra-ism-rahmani به نظر من منظورش اینه که خنده توی چشم تبدیل به اشک میشه پس غم و اندوه این دوران باهم تفاوتی ندارند.
شاید معنی منم یکم عجیبه
derang کلا شعرهای همه شاعر های بزرگ عجیبه