هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شده
سلام نرجس خوبی؟
نرجس خواستم بگم من برای زیست صفر تا صد استاد ذبحی تفت رو میبینم هر چند استاد موقاری هم عالی هستن
اما گفتم که بگم ایشونم خیلی تدریس قشنگی داره یه نگاه بنداز شاید دوست داشتی -
سلام نرجس خوبی؟
نرجس خواستم بگم من برای زیست صفر تا صد استاد ذبحی تفت رو میبینم هر چند استاد موقاری هم عالی هستن
اما گفتم که بگم ایشونم خیلی تدریس قشنگی داره یه نگاه بنداز شاید دوست داشتینوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۴۹ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهMaryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سلام نرجس خوبی؟
اما گفتم که بگم ایشونم خیلی تدریس قشنگی داره یه نگاه بنداز شاید دوست داشتی@Narjes-Hashemi
خیلی ببخشید این تازگیا سر به سرت گذاشتم، حلالم کن لطفا️
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
chichak am سلام یهویی دلم خواست منشنت کنم
-
سلام نرجس خوبی؟
اما گفتم که بگم ایشونم خیلی تدریس قشنگی داره یه نگاه بنداز شاید دوست داشتینوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi سلام خوبی؟
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemeh8181 سلام دلم خواست توروهم منشن کنم
-
Maryam Nateqi سلام خوبی؟
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
سلام عزیزم خوبم شکر تو چطوری
️
-
@roghayeh-eftekhari
سلام عزیزم خوبم شکر تو چطوری
️
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi سلام به روی ماهت
خداروشکر، الحمدالله منم خوبم -
Maryam Nateqi سلام به روی ماهت
خداروشکر، الحمدالله منم خوبمنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
قربونت برم من️
خدا رو شکر -
@roghayeh-eftekhari
قربونت برم من️
خدا رو شکرنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهMaryam Nateqi خدانکنه عزیزم
چه خبر؟ -
Maryam Nateqi خدانکنه عزیزم
چه خبر؟نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
با درسا چطوری️
-
@roghayeh-eftekhari
با درسا چطوری️
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi خوبم باهم کنارمیاییم
یازدهمی؟ -
Maryam Nateqi خوبم باهم کنارمیاییم
یازدهمی؟نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
خدا رو شکر
آره نمیدونستیخودت چی؟ دهمی لابد
-
این پست پاک شده!
-
المپیادیانوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۵۷ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
سلام monirs وقتتون بخیر... 5 - 10 دقیقه فقط چت من رو باز میکنید به آقا شهاب پیام بتونم بدم یه مشکلی رو درباره داشبورد بهشون بگم
5 دقیقه
-
@roghayeh-eftekhari
خدا رو شکر
آره نمیدونستیخودت چی؟ دهمی لابد
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi نه حدس میزدم
یس بلی
-
Maryam Nateqi نه حدس میزدم
یس بلی
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
آها
خب پس اول راهی️
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش میشد به رییس آموزش وپرورش گفت آقاای محترممم من اگه کاردستی درست کردن دوست داشتم الان رشته هنر بودم نه تجربی
الان باید فیزیک میخوندم -
@roghayeh-eftekhari
آها
خب پس اول راهی️
Maryam Nateqi خوبی؟
-
@roghayeh-eftekhari
آها
خب پس اول راهی️
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi بلی
موفق باشی گلم
-