مشاوره برای برنامه ریزی
-
@afshani
سلام واقعیتش من تدریس اقای صنیعی رو ندیدم ولی بدون شک میدونم استاد اقاجانی عاااااااااااالی و فوق العاده هستن.
خیلیا بودن که از درصدهای منفی به درصدهای بالا تو کنکور رسیدن.تدریسشونو از دست ندید خیلی کمکتون میکنه. -
باسلام وخسته نباشی من فارغ التحصیل کاردانی نرم افزار کامپیوتر هستم وچهار پنج سال از درس وکتاب فاصله گرفتم ودوست دارم کنکور تجربی بدم خواستم بدونم چکار باید کنم از کجا شروع کنم اول کتاب درسی رو بخونم بعد فیلمهای شما یا فیلمهای شما کافیه با توجه به اینکه من از رشته نظری چیزی نمیدانم در خط صفر قرار دارم از نظر اطلاعاتی با تشکر
@afshani عه کامپیوتر به این خوبی چرا میخای بری تجربی ؟؟؟
بازار کارش خ خوبه ها -
@afshani میگم نمیدونی ریاضی کدوم استاد بهترن مال استاد نباخته رو گوش دادم خیلی خوب بود ولی گیج شذم مال استاد امینی رو هنوز ندیدم شما اگه تجریه دارین ممنون میشم راهنمایی کنین
-
@afshani
من واسه ریاضی تا حالا فیلم ندیدم و نمیدونم
ولی اگه خودتون یه مبحث مشترک از هردو دبیر رو ببینید بهتر متوجه میشین -
آقای امینی
@Afshani -
ناراحت نباشین من حتی کتاب ندارم هیچ میخوام با فیلمها شروع کنم قرار کتاب برام بیارن اشناها اصلن کتاب درسی هم ندارم
-
آقای امینی
@AfshaniThe Doctor ممنونم تشکر خیلی
-
بچه ها میگم اقای صنیعی طهرانی خوبن یااقای اقاجانی برا شیمی؟
اقای نباخته خوبن برای ریاضی یا اقای امینی؟@afshani استا امینی راد😍😍 استاد اقاجانی😍😍من فیلم های استاد های دیگه رو ندیدم ولی از این دو استاد خیلی راضیم😍😍
-
@afshani استا امینی راد😍😍 استاد اقاجانی😍😍من فیلم های استاد های دیگه رو ندیدم ولی از این دو استاد خیلی راضیم😍😍
-
@afshani استا امینی راد😍😍 استاد اقاجانی😍😍من فیلم های استاد های دیگه رو ندیدم ولی از این دو استاد خیلی راضیم😍😍