هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
ramses kabir پارسال اینو میدیدم میگفتم هه اره منم حالا عین چی پشیمونم واسه همه وقتایی که حروم شد fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ramses kabir پارسال اینو میدیدم میگفتم هه اره منم حالا عین چی پشیمونم واسه همه وقتایی که حروم شد عین چی؟  
- 
@kosar-mortazavi من اگه سوال بپرسم و یکی چرت جواب بده یا همینطوری محض احضار نظر کردن 
 اعصابم بهم میریزه
 بخاطر همین سوالام یا از شخص خاصیه یا نمیپرسم
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ramses kabir پارسال اینو میدیدم میگفتم هه اره منم حالا عین چی پشیمونم واسه همه وقتایی که حروم شد عین چی؟  ramses kabir عیننن.......  
- 
@سجاد-ذوالفقاری لازم نکرده    
- 
M Tg بد نیست هر کسی نظرشو بگه چون از بینش نکته در میاد. ولی بدیشم اینه که پیاما زیاد میشن ممکنه یکی تاپیکو ببینه فکر کنه حل شده. 
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سوالام الکی ک نیس همه بتونن جواب بدن    
 سخت میپرسم
 مث سوال پرسیدن نابغه ها  
 .
 .
 سقف ترک خورد  اونجا ترک خورد، اینجا سقف ریخت  
 ولی راست میگی اگه سوالات سخت و خاص باشن همه نمیتونن جواب بدن.
- 
غر غرو چند خردادی؟؟ 
- 
@سجاد-ذوالفقاری لازم نکرده    fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری لازم نکرده    اها 
 هر موقه کمک خواستی بگو   
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری لازم نکرده    اها 
 هر موقه کمک خواستی بگو   @سجاد-ذوالفقاری نمیخوام اخه واسه چه چیزایی هم کمک میکنی    
- 
M Tg چیو 
- 
@kosar-mortazavi ن اتفاقا بده و اصلا نکته جدیدی درنمیاد 
 طرف فاز استاد دانشگاهارو میگیره و چیزاییو میگ ک ربطی نداره به سوالم و هم اینکه خودم همرو میدونستم M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mortazavi ن اتفاقا بده و اصلا نکته جدیدی درنمیاد 
 طرف فاز استاد دانشگاهارو میگیره و چیزاییو میگ ک ربطی نداره به سوالم و هم اینکه خودم همرو میدونستم آروم باش  
 فارز اونو نمیدونم واقعا
 ولی شاید یکی میخواد هر چی میدونه بگه بلکه کمکی کرده باشه
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: سوالام الکی ک نیس همه بتونن جواب بدن    
 سخت میپرسم
 مث سوال پرسیدن نابغه ها  
 .
 .
 سقف ترک خورد  اونجا ترک خورد، اینجا سقف ریخت  
 ولی راست میگی اگه سوالات سخت و خاص باشن همه نمیتونن جواب بدن.
- 
@سجاد-ذوالفقاری نمیخوام اخه واسه چه چیزایی هم کمک میکنی    fatemeh8181 
 به هر حال کمک میکنم دیگ   
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میخوای نقطه چین رو پر کنم؟ وقتی نقطه چین داده یعنی جای خالی را خودتان پر کنید 
 یعنی واقعا میخوای اینطوری امتحان نهایی بدی؟   
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: میخوای نقطه چین رو پر کنم؟ وقتی نقطه چین داده یعنی جای خالی را خودتان پر کنید 
 یعنی واقعا میخوای اینطوری امتحان نهایی بدی؟   ramses kabir امتحان نهایاشو پاس کرده  
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mortazavi ن اتفاقا بده و اصلا نکته جدیدی درنمیاد 
 طرف فاز استاد دانشگاهارو میگیره و چیزاییو میگ ک ربطی نداره به سوالم و هم اینکه خودم همرو میدونستم آروم باش  
 فارز اونو نمیدونم واقعا
 ولی شاید یکی میخواد هر چی میدونه بگه بلکه کمکی کرده باشه
- 
fatemeh8181 
 به هر حال کمک میکنم دیگ   @سجاد-ذوالفقاری کمک خوبه ولی نه برا اینا 

|
 |

شعردانه
شعردانه