هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Maryam Nateqi بله بله قطعا اینطوره😑😂😂
ما هم گول زدن، الان دیگه از این کارا نمیکنیم، به جاش به روش های دیگه بقیه رو اذیت میکنیم😑😂😂😂😂@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Maryam Nateqi بله بله قطعا اینطوره😑😂😂
معلومه که گولم زد گفت بیا این زنگ رو بزن منم مث این بچه های حرف گوش کن زدم یهو گفت بدو 😐😶😂 و من چرا چرا گویان به دنبال آنها 😂💔
ما هم گول زدن، الان دیگه از این کارا نمیکنیم، به جاش به روش های دیگه بقیه رو اذیت میکنیم😑😂😂😂😂
نه شما معلومه خودتون زدید 😐😂
-
@dr-aryan :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری هی ناراحت شدی ازم
ببخشید
واقعا یچی گفتم -
Sharllot
ایی خدااا من نمیدونستم تویی :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot
ایی خدااا من نمیدونستم تویی :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:زهرمار 😂😂
تفریح قبل کنکور بود 😂😂 -
@kosar-mottaghi اولی هم تگ کردم که😐
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a
یادته اونی ک میگف حرف بزن حرف بزن اسمش چی بود!؟ 😂تو بودییییی؟؟😐😂😂😂😂😂😂
شعت
کلا من دوتا سحر تو انجمن بیشتر نمیشناسم😐😂😂😂
حس اُسکلا بهم دست داد😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
من بودمم 😂😂😂😂Sharllot 😑😑😑برم محو شم😑😑😑
شعت شهتتتتت😐😑😑😑برگاممم:/😂😂😂 -
M Tg نه دیگه 😐😂عهد خواهر برادری رو که نمیشه شکست😂
-
@infinitie-a :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Infinitie-A @سجاد-ذوالفقاری Sharllot ی بار چن تا از بچه ها رفته بودن در ی خونه زنگ زده بودن چن بار اون خونه هم انگار دو طبقه بوده فک کنم بار چندم ک رفته بودن از بالا ی سطل اب ریخته بودن رو سرشوون
اینجور ک شنیدم زنگ میزدن ایفونه رو ک ورمیداشتن میگفتن کیه همشون باهم میگفتن حامد پهلانههه :face_with_tears_of_joy:@dr-aryan 😂😂😂😂😂
-
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
81Sobhan سلام همکار گرامی 🌷🌷
چرا هس
خانم ناظم @M-ba78سلام
ببخشید شما پرستار بودید یا خانم مرتضوی؟@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
81Sobhan سلام همکار گرامی 🌷🌷
چرا هس
خانم ناظم @M-ba78سلام
ببخشید شما پرستار بودید یا خانم مرتضوی؟هردومون😂😂😂😂😐
@kosar-Mortazavi
واقعا حرفت درس بود😂😂 -
M Tg کیکت چی شد
-
M Tg کیکت چی شد
fatemeh8181 تموم شد سلفن میکشم بزارم یخچال بافتش سفت شه
-