هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
- 
- 
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هی حاجی گنگش بالاست بیت نابی گنگش بالاست ● 
 ● برنامه باشه سنگش با ماست پس نکن دیگه تنگش داداشهی حاجی گنگش بالاست بیت نابی گنگش بالاست 
 همه باهم   جات خالی @سجاد-ذوالفقاری @dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هی حاجی گنگش بالاست بیت نابی گنگش بالاست ● 
 ● برنامه باشه سنگش با ماست پس نکن دیگه تنگش داداشهی حاجی گنگش بالاست بیت نابی گنگش بالاست 
 همه باهم   جات خالی @سجاد-ذوالفقاری @سجاد-ذوالفقاری قضیه اونشبی بودا بت گفتم هیچی نمیخام بگم هی  عههههههه          خو میگفتی اگه میگفتی جو گیر میشد        
- 
@سجاد-ذوالفقاری  مرسی مرسی
- 
تریلر نهایی DUNE اومد 
 من خواستم بگم این میتون استار وارز بعدی باشه
 دیدم خودش نوشت تو تریلر 
- 
M Tg آی دی ام؟ 
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چقد خلوته امشب اینجا  چون من نیستم کسی خوشش نمیاد از تودلی @سجاد-ذوالفقاری    
- 
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هی حاجی گنگش بالاست بیت نابی گنگش بالاست ● 
 همه باهم   جات خالی @سجاد-ذوالفقاری @سجاد-ذوالفقاری قضیه اونشبی بودا بت گفتم هیچی نمیخام بگم هی  عههههههه          خو میگفتی اگه میگفتی جو گیر میشد        
- 
M Tg خودم هستم رفته بودم شام بخورم 
- 
M Tg آی دی ام؟ amir ahmadi اوهوم 
- 
M Tg خودم هستم رفته بودم شام بخورم fatemeh8181 نوش جونت 

|
 |

شعردانه
شعردانه