هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@kosar-mottaghi بگو نمیخوام کتاب بدم
یه ضرب المثل هست میگه طرف اینقد خوشحاله انگار تیتاب دادنه به خر
این همون تیتابس
بگو کتاب نمیدممممم -
فردا آزمونمو میدم بعدش
هم تحلیل میکنمش
بعدش هم برنامه را مینویسم :|||||||||||
و اینبار سبکتر :|||||||||
وووووووییییییییییییییی
:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| -
فردا آزمونمو میدم بعدش
هم تحلیل میکنمش
وووووووییییییییییییییی
:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||@mitra-ism-rahmani
موفق باشی -
amir ahmadi چقدر زیاد حرص میخوری
سعی میکنم ولی قول نمیدم -
فردا آزمونمو میدم بعدش
هم تحلیل میکنمش
وووووووییییییییییییییی
:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||@mitra-ism-rahmani
Come down girl -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi نه دارم فکر میکنم ببینم چی اعصابمو بهم ریخته و به شرایطم فکر میکنم
هم
باز خواستی هستم@kosar-mottaghi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi نه دارم فکر میکنم ببینم چی اعصابمو بهم ریخته و به شرایطم فکر میکنم
هم
باز خواستی هستملطف داری
-
از وقتی گفت تیتاب ضرب المثله تو ذهنم بود
-
آقا بهلحال منو بازه خواهشا تعارف نکنید
شده نذر میکنم پاستا میدم به همتون -
این همون تیتابس
بگو کتاب نمیدمممممamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این همون تیتابس
بگو کتاب نمیدمممممنگفتم نمیدم
پس واسه چی گذاشتم
خواستی بیا فقط هرینه پست خودت بدی باید -
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آقا بهلحال منو بازه خواهشا تعارف نکنید
شده نذر میکنم پاستا میدم به همتون -
amir ahmadi کیپ کالم مستر
آرام باش -
از وقتی گفت تیتاب ضرب المثله تو ذهنم بود
-
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
سلامسلام
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
موفق باشیممنون
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این همون تیتابس
بگو کتاب نمیدمممممنگفتم نمیدم
پس واسه چی گذاشتم
خواستی بیا فقط هرینه پست خودت بدی باید@kosar-mottaghi کتاب چی هستن؟
-
ازشون نمیگذرم واسه این همه کپی شناسنامه ای که ازمون گرفتن
-
آرام باشmaryam111
پلیز گت اوت -
@kosar-mottaghi کتاب چی هستن؟
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@kosar-mottaghi کتاب چی هستن؟
تو تاپیک اهدا گذاشتم
-