هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از دیشب تا الان دوبار معذب شدم تو انجمن😐😂😂😂بببیین خیلییییه هااا دوبار اونم پشت سر هم
شاید کلا تو انجمن سه چهار بار بیشتر معذب نشده باشم😐و منی که این نقطه ضعفو فهمیدم
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از دیشب تا الان دوبار معذب شدم تو انجمن😐😂😂😂بببیین خیلییییه هااا دوبار اونم پشت سر هم
شاید کلا تو انجمن سه چهار بار بیشتر معذب نشده باشم😐و منی که این نقطه ضعفو فهمیدم
نگاااا😂😂😐فقط کرم بریزی😂خونت پای خودته😂😂😂😂😂😂
-
الان دوساعتم توراه خدافظی چت میکنیم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
fatemeh8181 منم داشتم به این فکرمیکردم ما فقط مامان باباهارومسخره میکنیم خودمون بدتریم😂😂😑
-
fatemeh8181 این همون بدرقه هست یک ساعت دم در طول میکشه😂😂😂😂
دختر پاییز دقیقا😂😂😂
-
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
ابوالحسنیتایپش سخته
میدونم اگه بهت بگم خواهر ذوق مرگ میشی
با اینکه لیاقت میخواد خواهر من بشی
ولی خواهر صدات میکنم@سجاد-ذوالفقاری اع وا
لطف میکنی اینکه برادر منم بشی لیاقت زیادی میخواد هرکسی نداره
حالا دیگه خودتو برادر کردی دلم نمیاد نا امیدت کنم بگم نه
:person_shrugging_light_skin_tone: -
@infinitie-a
اخ اخ قلبم :face_screaming_in_fear: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری بخند😂😂😂از انتقام های سنگین من نشنیدی تا حالا😂😂
-
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi برا همین دارم میگم بلاککک کن که نکشه به اونجا😂
باش شهرستان😑
یادم رفت میپرسم بعد
فقط تنها چیزی که یادمه یکی از هم شهریاتون از همین ترقه ها انداخت جلو پام داروین به کمرش نزد😑🔪روستااااااااااااااااااااا بگو...روس تااااااااا
برو خوشحال باش تیر شلیک نکردن 😂😂😂
بپرس😂amir ahmadi شهررر..ستان😂🚶
بعید نبود😑😂تا دوهفته گوشم صدا ویییییز میداد😑
آره آره -
@سجاد-ذوالفقاری خودت برو فک کن تو این دنیا یا زندگی قبلیت جون کیو نجات دادی یا چ کار مفید کردی سعادت اشنایی با فاطمه گیرت اومد
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری خودت برو فک کن تو این دنیا یا زندگی قبلیت جون کیو نجات دادی یا چ کار مفید کردی سعادت اشنایی با فاطمه گیرت اومد
عه
شما هم فهمیدیتا الان نگفته بودم ریا نشه
ولی خیلی کارا
-
amir ahmadi شهررر..ستان😂🚶
آره آره@narjes-hashemi میگم چرا امضای شما نوشته یشود؟😑
-
@roghayeh-eftekhari زینب فرق میکنه زینب خاصه
دختر پاییز عجب بله
-
تنها خوبی که جزوه نویسی برام داشت اینه که میتونم باهاش آهنگش گوش کنم و لذت ببرم😂👌🏻
هر چقدر پارسال جزوه نویسی دوست داشتم امسال متنفرم:/@sania-andiravan خلاصه رو چیکار کردی تو؟
اصلا داری خلاصه نویسی داخل فرجه برنامت؟ -
چون نبوده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
چون نبوده :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@سجاد-ذوالفقاری نه اسکل😂😂چون اونقدر سهمگین بوده که از بازمانده های انتقام های من، کسی نمونده😂😂چرا نمیفهمی؟😂😂
-
amir ahmadi شهررر..ستان😂🚶
آره آره@narjes-hashemi امیدوارم اشتباه شده باشه...
-
دختر پاییز در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
عه
شما هم فهمیدیتا الان نگفته بودم ریا نشه
ولی خیلی کارا
@سجاد-ذوالفقاری لطف خدا بوده فقط مارو گذاشته سرراهتون به راه راست هدایت بشین مگه نه فاطمه؟ fatemeh8181
-
@sania-andiravan خلاصه رو چیکار کردی تو؟
اصلا داری خلاصه نویسی داخل فرجه برنامت؟ -
دیه شب خوش چشمام بسته شدن:waving_hand_light_skin_tone: :waving_hand_light_skin_tone:
-
@سجاد-ذوالفقاری نه اسکل😂😂چون اونقدر سهمگین بوده که از بازمانده های انتقام های من، کسی نمونده😂😂چرا نمیفهمی؟😂😂
@infinitie-a
اره اره
تازه میدونستی بعد بمب اتم سوسک نمرد ؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@narjes-hashemi میگم چرا امضای شما نوشته یشود؟😑
@narjes-hashemi میگم چرا امضای شما نوشته یشود؟😑
آره میدونم✋🏻
یه چالشی بود ما شرکت کردیم دوماهه داریم تاوان پس میدیم😂و شما اولین نفر نیستی که میگه🤧 -