هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام..بنظرتون واس فیزیک استادکارزانیان بهتره یاطلوعی؟؟؟ من تاالان بافیلمای استادطلوعی پیش رفتم اماچون بعضیا میگن ک استادکارزانیان بهتره واستادطلوعی فرمول زیادمیگه وسرجلسه گیج میشی موندم ک چکارکنم ..لطفاکمک کنید
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دکتر-محبوبه نه من ۹۵ مریض شدم دی ماه کنکور رو از دست دادم ۹۶ پرستاری میشد برم ولی نشستم پشت کنکور
-
سلام..بنظرتون واس فیزیک استادکارزانیان بهتره یاطلوعی؟؟؟ من تاالان بافیلمای استادطلوعی پیش رفتم اماچون بعضیا میگن ک استادکارزانیان بهتره واستادطلوعی فرمول زیادمیگه وسرجلسه گیج میشی موندم ک چکارکنم ..لطفاکمک کنید
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام، اگه میبینید با گفتار ایشون راحت نیستید چه بهتر که همین الان با یکی دیگه پیش برید. من شنیدم استاد کازرانیان بیشتر مفهومی درس میدن
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678
سلام اگه خوب تدریس استاد طلوعی رو متوجه میشین ادامه بدین باهاشون.
ولی به نظرمن استاد کازرانیان -
@دکتر-محبوبه نه من ۹۵ مریض شدم دی ماه کنکور رو از دست دادم ۹۶ پرستاری میشد برم ولی نشستم پشت کنکور
-
fatemeh201678
ولی به نظرمن استاد کازرانیاننوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
ولی به نظرمن استاد کازرانیانآبجی چرا کازرانیان؟ خودت دیدی؟ نتیجه گرفتی؟
-
fatemeh201678 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سلام، اگه میبینید با گفتار ایشون راحت نیستید چه بهتر که همین الان با یکی دیگه پیش برید. من شنیدم استاد کازرانیان بیشتر مفهومی درس میدن
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan تاالان متوجه شدم اکثرشو اما چون تست نزدم وجمع بندیش نکردم نمیدونم ک بازدهیش چقدبوده
-
@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
fatemeh201678
ولی به نظرمن استاد کازرانیانآبجی چرا کازرانیان؟ خودت دیدی؟ نتیجه گرفتی؟
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ahmad-mola
من فیزیک خیلی ندیدم با الا فقط یکی دو فصل که مشکل داشتم.فکرمیکردم با اقای طلوعی گیج میشم. -
fatemeh201678
ولی به نظرمن استاد کازرانیاننوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه اها مرسی..پس فیلمای ایشون روهم نگاه میکنم
-
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آیا میدانید ۹۰ درصد دانش آموزان آلا در ابتدا کارزانیان تلفظ میکنند!؟ در صورتی که کازرانیان صحیح است
نخندین آمار رسمیه
-
@ahmad-mola
من فیزیک خیلی ندیدم با الا فقط یکی دو فصل که مشکل داشتم.فکرمیکردم با اقای طلوعی گیج میشم.نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ahmad-mola
من فیزیک خیلی ندیدم با الا فقط یکی دو فصل که مشکل داشتم.فکرمیکردم با اقای طلوعی گیج میشم.چرا گیج؟؟؟
-
@دکتر-محبوبه اها مرسی..پس فیلمای ایشون روهم نگاه میکنم
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678
موفق باشی -
آیا میدانید ۹۰ درصد دانش آموزان آلا در ابتدا کارزانیان تلفظ میکنند!؟ در صورتی که کازرانیان صحیح است
نخندین آمار رسمیه
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نخندین آمار رسمیه
داداش من از اولش میدونستم
-
نخندین آمار رسمیه
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نخندین آمار رسمیه
من چز اون 10 درصدم
-
@دکتر-محبوبه در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ahmad-mola
من فیزیک خیلی ندیدم با الا فقط یکی دو فصل که مشکل داشتم.فکرمیکردم با اقای طلوعی گیج میشم.چرا گیج؟؟؟
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ahmad-mola
بخاطر فرمولاشون.نمیدونم ولی برای من اقای کازرانیان بهتر بودن -
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نخندین آمار رسمیه
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نخندین آمار رسمیه
کی با شما بود؟
ولی این ی واقعیته اکثرا از جمله من اشتباه میکنن -
نخندین آمار رسمیه
نوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط fatemeh201678 انجام شدهmohammadhassan خخخخ اره بااینکه یکبارم دیدم ک کازرانیانه اماکارزانیان راحتتره
-
fatemeh201678
موفق باشینوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه مرسی
-
@ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نخندین آمار رسمیه
کی با شما بود؟
ولی این ی واقعیته اکثرا از جمله من اشتباه میکنننوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۳۹۶، ۲۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نخندین آمار رسمیه
کی با شما بود؟
ولی این ی واقعیته اکثرا از جمله من اشتباه میکننبعله...