هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری ولش کن چرا اذیتش میکنی fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری ولش کن چرا اذیتش میکنی اذیتش نمیکنم ک    
- 
دیدی، دیدی گفتم بی تو یه درده 
 مالِ هم میشیم هوا که سرده
- 
اخرشششششش خودمو میکشمممممم fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اخرشششششش خودمو میکشمممممم واقعا ؟ کی؟ خیلی هم عالی 
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اخرشششششش خودمو میکشمممممم واقعا ؟ کی؟ خیلی هم عالی @سجاد-ذوالفقاری هه هه نمککککککککککککککک 
- 

- 
M Tg کی من یا اون 
- 
M Tg فدات  
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی من یروزی اخراج تورو از انجمن میبینم  نامرد  تازه میخواستم بهت بگم خواهر @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی من یروزی اخراج تورو از انجمن میبینم  نامرد  تازه میخواستم بهت بگم خواهر الله اکبررررر این همه جلاااااااال 
 گفته بودممممم من خواهرت نمیشمممممم
- 
M Tg فدات  
- 
@نگین-محمدیان 
 ممنون منم خوبمخداروشکر امیدوارم همیشه همینجوری عالی پیش بره براتون      نه دشمنت  خواهش میکنم  
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: ولی من یروزی اخراج تورو از انجمن میبینم  نامرد  تازه میخواستم بهت بگم خواهر @سجاد-ذوالفقاری نگوووو نامرددددداااااااااااا 
 که خودت از همه بدترییییییییییییییی
- 
@سجاد-ذوالفقاری دیروز فروختی منو بیمعرفت 
- 
@نگین-محمدیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری خدا رو شکر  مرسی همچنین برای خودت درجه یک پیش بره مرسی همچنین برای خودت درجه یک پیش بره  خوشحال شدم پیامتونو دیدم امیدوارم همیشه خوشحال باشین        
- 
@سجاد-ذوالفقاری دیروز فروختی منو بیمعرفت fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری دیروز فروختی منو بیمعرفت خواهرا مهربونن ک 
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری دیروز فروختی منو بیمعرفت خواهرا مهربونن ک @سجاد-ذوالفقاری اگه مهربون نبودم که بلاک بودییییییییی 

شعردانه
شعردانه