هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
عجب
-
@dr-aryan این نظریه براساس آیات قرآن که هرکسی یه چیزی میگه درموردش:/
ولی منطقی نیست که من یدور زندگی کرده باشم بعد تکرار بشه؟:/ -
@dr-aryan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری ارع اول ویرایش بزن ی چی الکی بنویس بعد بپاک
ایولا
مرسی -
@roghayeh-eftekhari اصن این حرف من ربطی ب تناسخ روح و زندگی مجدد نداره بحث ی چیز دیگس اینکه زندگیمونو قبلا دیدیم و انتخاب کردیم
-
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
وات
؟ چطور خودمون خبر نداریم؟
ببخشید میپرم وسط حرف
من احادیث رو ندیدم
ولی ی تئوری نسبتا احتمال قوی هست ک میگه قبل از اینکه ب دنیا بیایم زندگیمونو دیدیم و انتخاب کردیم
برا همین بعضی صحنه ها تو زندگی برامون اشنا هستن و بعضی مواقع حتی میتونیم پیش بینی کنیم@dr-aryan این کاملا با احادیث مطابقت داره
میگه که در عالم زر یه نمای کلی از
زندگیمونو بهمون نشون دادن و بمون گفتن شما حاضرین تو این بازه ی زمانی و با این شرایط کنار بیاین یا ن
و هر کسی هم به انتخاب خودش الان توی این بازه ی زمانی و شرایطی که قرار داره هستش و قبلا خودش انتخابش کرده -
@dr-aryan
ولی برا من آشنا نیستنمیدونم شاید
Maryam Nateqi ن اینکه همه جا اشنا باشه
تاحالا پیش نیومده ی جایی ی زمانی حس کنین خیلی براتون اشناس؟
انگار قبلن اونجا بودین و ی جور اون اتفاقا قبلا براتون افتاده و اشناس -
amir ahmadi لطف داری
maryam111 نه کلا ازت بدم میاد
حالا امروز حالم خوب نبود بعد احتمالا با نرجس هم دیگه فامیلم
بیشتر بدم میاد ازت
فردا احتمالا میشه بدم میاد ازت سابق -
@dr-aryan این کاملا با احادیث مطابقت داره
زندگیمونو بهمون نشون دادن و بمون گفتن شما حاضرین تو این بازه ی زمانی و با این شرایط کنار بیاین یا ن
و هر کسی هم به انتخاب خودش الان توی این بازه ی زمانی و شرایطی که قرار داره هستش و قبلا خودش انتخابش کردهramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و هر کسی هم به انتخاب خودش الان توی این بازه ی زمانی و شرایطی که قرار داره هستش و قبلا خودش انتخابش کردهپس چرا یادمون نمیاد یا من فقط اینطوریم
گیج شدم اصلا -
و هر کسی هم به انتخاب خودش الان توی این بازه ی زمانی و شرایطی که قرار داره هستش و قبلا خودش انتخابش کردهramses kabir ولی این اعقتاد شیعیان نیست
شیعیان میگن درعالم زر خدا روح تمام انسان هارو جمع کرده و پرسیده منو به خدایی قبول دارید؟ همه بلا استثنا گفتند بله دراختیار کامل و خدا در روز قیامت از همین استناد میکنه -
بیشتر بدم میاد ازت
فردا احتمالا میشه بدم میاد ازت سابقamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه حسن تفاهمی
بیشتر بدم میاد ازتبا نرجس فامیلی از من بدت میاد؟
فردا احتمالا میشه بدم میاد ازت سابق
هن؟
-
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و هر کسی هم به انتخاب خودش الان توی این بازه ی زمانی و شرایطی که قرار داره هستش و قبلا خودش انتخابش کردهپس چرا یادمون نمیاد یا من فقط اینطوریم
گیج شدم اصلاMaryam Nateqi چون قرار نیس یادت بیاد ک
اگ یادت بیاد ک زندگی نمیشه کرد
فقط بعضی مواقع ک میگن تو نوجوونی و جوونی زیاده بعضی صحنه های زندگیتو ک میبینی واست اشناست انگار خیلی کم یادت مونده -
انگار قبلن اونجا بودین و ی جور اون اتفاقا قبلا براتون افتاده و اشناس@dr-aryan
نه مگه شما و بقیه حس کردین؟ -
@dr-aryan
نه مگه شما و بقیه حس کردین؟Maryam Nateqi من ارع
-
انگار قبلن اونجا بودین و ی جور اون اتفاقا قبلا براتون افتاده و اشناس -
Maryam Nateqi من ارع
@dr-aryan
خوش بحال تون پس -
ramses kabir دنیای زر
در رابطه با عالم زر نظریه ها متفاوت که شیعه قبول نداره که ما انتخاب کرده باشیم یدور تو یه عالم دیگه:)
پ.ن:نمیدونم املاش درست نوشتم یانه@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir دنیای زر
در رابطه با عالم زر نظریه ها متفاوت که شیعه قبول نداره که ما انتخاب کرده باشیم یدور تو یه عالم دیگه:)
پ.ن:نمیدونم املاش درست نوشتم یانهاتفاقا شیعه عالم ذر رو قبول داره
و گرنه چطور میخوان این ایه ی قرآن رو که میگه
و به یاد آر هنگامی که خدای تو از پشت فرزندان آدم ذرّیّه آنها را برگرفت و آنها را بر خودشان گواه ساخت که آیا من پروردگار شما نیستم؟ همه گفتند: بلی، ما گواهی دهیم
این گواهی کجا میخواسته صورت بگیره
مگر در عالم ذر
ایه هم به آیه ی تعهد یا ایه ی ربوبیت مشهوره:))