هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
خودش فهمید    fatemeh8181 مستر؟ 
- 
والا زورت نکردم فالو کنی 
- 
همش عالی اند @mr-perfect هان 
- 
moohamad bahrami 
 انرژی مثبت بفرستین برام قبول میشم قبول میشم Sharllot دیشب گشتم تا پیدا کردم الان میگه انرزی مثبت 
- 
همش عالی اند 
- 
derang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi با کامپیوتر عوض کردن رمز راحت تره(شماره تلفن دادین به اینستاگرام؟) بله نگا اینو میاره 
  @kosar-mottaghi اسکول شده خواهر 
- 
والا زورت نکردم فالو کنی اون دیگه کیه؟ 
- 
@kosar-mottaghi اسکول شده خواهر کاملا موافقم 
- 
@kosar-mottaghi اسکول شده خواهر 
- 
اون دیگه کیه؟ @mr-perfect همون که فالو انفالو میکنه    
- 
Sharllot دیشب گشتم تا پیدا کردم الان میگه انرزی مثبت moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot دیشب گشتم تا پیدا کردم الان میگه انرزی مثبت   
 والا منم راضیم بفرستی برام ولی وقتی میگی عمومی بفرستی دردسر میشه خو دیگ عملا کاری نمیشه کرد    ️ ️
- 
@mr-perfect همون که فالو انفالو میکنه    عجب 
- 
@kosar-mottaghi با ماهیتابه بزن توسرش البته میتونی یه کار دیگه هم بکنی فحش رکیک بدی بهش اب بشع  
- 
derang در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi با کامپیوتر عوض کردن رمز راحت تره(شماره تلفن دادین به اینستاگرام؟) بله نگا اینو میاره 

- 
عجب @mr-perfect واللااا    
- 
moohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot دیشب گشتم تا پیدا کردم الان میگه انرزی مثبت   
 والا منم راضیم بفرستی برام ولی وقتی میگی عمومی بفرستی دردسر میشه خو دیگ عملا کاری نمیشه کرد    ️ ️Sharllot تل داریی 
- 
@kosar-mottaghi با ماهیتابه بزن توسرش البته میتونی یه کار دیگه هم بکنی فحش رکیک بدی بهش اب بشع  fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi با ماهیتابه بزن توسرش البته میتونی یه کار دیگه هم بکنی فحش رکیک بدی بهش اب بشع  ترجمه کردم میگه درمعرض خطره   
 تازه اکانت زدم یعنی چی
- 
@mr-perfect واللااا    چت صحبت میکنید؟ 
- 
fatemeh8181 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi با ماهیتابه بزن توسرش البته میتونی یه کار دیگه هم بکنی فحش رکیک بدی بهش اب بشع  ترجمه کردم میگه درمعرض خطره   
 تازه اکانت زدم یعنی چی@kosar-mottaghi داره منقرض میشه 

|
 |

شعردانه
شعردانه