هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari تهشم بگو
یا گاوه دیگه گاو:////// -
سلام علیکم همگی
بعد از مدتها
شکوفه ها! چتام واسم باز نمیشه که جواب پیامای پرمهرتونو بدم
یه وقت نگین آن شد و ج نداد ... باز نشدن
لاو یو قناریا
ارادتمند
بای تاهایبهاره
سلام
خوبین شما؟2 سالی بود نبودین :|
-
سلام علیکم همگی
بعد از مدتها
شکوفه ها! چتام واسم باز نمیشه که جواب پیامای پرمهرتونو بدم
یه وقت نگین آن شد و ج نداد ... باز نشدن
لاو یو قناریا
ارادتمند
بای تاهای -
@roghayeh-eftekhari تهشم بگو
یا گاوه دیگه گاو://////خانومِ_دوست_داشتنی آره اونم یه حالتشه
-
خانومِ_دوست_داشتنی آره اونم یه حالتشه
@roghayeh-eftekhari سلام رقیه خانم خوب هستید؟چه خبر؟شما هم مدارستون قرار حضوری بشه؟راستی این قضیه خود شیفته چیه هی دارید میگید
-
M Tg
منم دارم اون تاپیکو میبینم
ول کن اصلا دیگه ادامه نده
️
-
M Tg
منم دارم اون تاپیکو میبینم
ول کن اصلا دیگه ادامه نده
️
خانومِ_دوست_داشتنی خسته شدم بس که توضیح دادم
توقع داره بهش بگم ببخشید ک شما نمیفهمی منافذ فسفولیپید توی خود فسفولیپید منظورم نیست -
@roghayeh-eftekhari سلام رقیه خانم خوب هستید؟چه خبر؟شما هم مدارستون قرار حضوری بشه؟راستی این قضیه خود شیفته چیه هی دارید میگید
arthur morgan سلام الحمدالله خوبم شما چطورید؟ سلامتی سرکلاسم شما چه خبر؟ نه حرفی نزدن
خودشیفتگی آقای ذوالفقاری که دیگه گفتن نداره -
arthur morgan سلام الحمدالله خوبم شما چطورید؟ سلامتی سرکلاسم شما چه خبر؟ نه حرفی نزدن
خودشیفتگی آقای ذوالفقاری که دیگه گفتن نداره@roghayeh-eftekhari منم خوبم خداروشکر ببخشید که سر کلاس پیام دادم دیگه پیامتون نمی دم خیلی ببخشید
-
M Tg بیخیالش بابا
یعنی من اینقدر سر بنداره ابتدای مری بحث کردم که دیگه دیروز کلا ولش کردم گفتم هرکار میخوایید انجام بدین درصد من که پایین نمیاد به ضرر خودتونه
توام بیخیالش همش همینه -
خانومِ_دوست_داشتنی خسته شدم بس که توضیح دادم
توقع داره بهش بگم ببخشید ک شما نمیفهمی منافذ فسفولیپید توی خود فسفولیپید منظورم نیست -
M Tg بیخیالش بابا
یعنی من اینقدر سر بنداره ابتدای مری بحث کردم که دیگه دیروز کلا ولش کردم گفتم هرکار میخوایید انجام بدین درصد من که پایین نمیاد به ضرر خودتونه
توام بیخیالش همش همینه -
@roghayeh-eftekhari منم خوبم خداروشکر ببخشید که سر کلاس پیام دادم دیگه پیامتون نمی دم خیلی ببخشید
arthur morgan اولا که الان زنگ استراحتم دوما خواهش میکنم سوما وااا چه ربطی داره اصلا قصد همچین حرفیو نداشتم چهارما مزاحم نیستین مراحمین
-
arthur morgan اولا که الان زنگ استراحتم دوما خواهش میکنم سوما وااا چه ربطی داره اصلا قصد همچین حرفیو نداشتم چهارما مزاحم نیستین مراحمین
@roghayeh-eftekhari میدونم فقط خواستم که مزاحم درس و کلاستون نباشم
-
@roghayeh-eftekhari خب بنداره ابتدای مری ارادیه
ولی در بلع انعکاس داره و غیر ارادی
خیلیا فک میکنن مخططه ولی همه کاراش غیر ارادیه
از جمله چن وقت پیش خودم :///
برا همینه ک اونجا بحث پیش اومد