تست ادبیات / زمان فعلها
-
سلام
یکی به من بگه این نکته از کجاش آورده؟! یا حداقل بگید با چه نشونه ای باید به بیت دوم شک میکردم؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
I IIAII marked this topic as a question on
-
سلام
یکی به من بگه این نکته از کجاش آورده؟! یا حداقل بگید با چه نشونه ای باید به بیت دوم شک میکردم؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم@m-sina
من خودم این تستو گزینه 2 زدم ولی غلط شد -
@m-sina
من خودم این تستو گزینه 2 زدم ولی غلط شدmahan alizadeh خب منم 2 زدم
-
mahan alizadeh خب منم 2 زدم
@m-sina
فعل "شدی" حداقل از ظاهرش خیلی مشخصه گذشتس
اما ما باید چجوری میفهمیدیم نمیدونم -
@m-sina
فعل "شدی" حداقل از ظاهرش خیلی مشخصه گذشتس
اما ما باید چجوری میفهمیدیم نمیدونمmahan alizadeh افرین! مشکل اینجاس که هیچ قرینه ای برای فهمیدنش نیست! حتی شک هم ایجاد نمیکنه!
-
mahan alizadeh افرین! مشکل اینجاس که هیچ قرینه ای برای فهمیدنش نیست! حتی شک هم ایجاد نمیکنه!
@m-sina
جالبه "شدی" رو به "می شدی" هم ربط نداده
به "می شد" ربط داده -
@m-sina
جالبه "شدی" رو به "می شدی" هم ربط نداده
به "می شد" ربط دادهmahan alizadeh حالا معنیشو میخوای بدونی؟
این میشه: چه زمانی عطر مجلس روحانی ها میشد اگر گل، بوی تو را رعایت و نگهداری نمیکرد(گل با مراقبت و نگهداری از بوی تو که از کنارش عبور کردی، الان توانسته عطر مجلس بشود وگرنه گل از خودش بویی نداشت!) -
mahan alizadeh حالا معنیشو میخوای بدونی؟
این میشه: چه زمانی عطر مجلس روحانی ها میشد اگر گل، بوی تو را رعایت و نگهداری نمیکرد(گل با مراقبت و نگهداری از بوی تو که از کنارش عبور کردی، الان توانسته عطر مجلس بشود وگرنه گل از خودش بویی نداشت!)@m-sina
یا خدا
چی بگم نمیدونم -
منم ۲ زدم
الان طراح سوال چه حالی میکنه تو دلش میگه" ببین چه تستی اختراع کردم همه غلط زدن واااای چه مخی ام من"هعی
@zahra-hamrang
بعید نیست همچین فکری بکنه -
دوستان الان احیانا تنها جواب غلط این تست گزینه 3 نیست؟
یعنی اگه گزینه ای رو بشه قاطعانه رد کرد همون گزینه 3عه که جواب تست شده
حرف ت جز حروف اصلیه فعل احترقت نیست
ولی گزینه 3 داره میگه هست که غلطه
طراح جواب رو 3 در نظر گرفته ولی من خودم گزینه 1 زده بودم
درحالی که بنظرم بین گزینه 1 و 2 و 4 تفاوتی نبود که بشه باهاش تست رو حل کرد و درواقع انگار هر 3 تاگزینه درست بود
شما درباره این تست نظری دارین؟ -
منم ۲ زدم
الان طراح سوال چه حالی میکنه تو دلش میگه" ببین چه تستی اختراع کردم همه غلط زدن واااای چه مخی ام من"هعی
-
درحالی که بنظرم بین گزینه 1 و 2 و 4 تفاوتی نبود که بشه باهاش تست رو حل کرد و درواقع انگار هر 3 تاگزینه درست بود
شما درباره این تست نظری دارین؟mahan alizadeh در
گفته است:
شما درباره این تست نظری دارین؟خب هر سه گزینه درسته و غلط رو خواسته که ۳ میشه، درست رو نخواسته که. یه بار دیگه صورت سوال رو بالاتر تو دفترچه بخون ...
-
شما درباره این تست نظری دارین؟mahan alizadeh چرا هر سه گزینه ایرادی نداشت به جز گ۳ شاید میخواسته روی سوال بنویسه کدومغلطه یادش رفته
من یادم نیس کدومو زدمشایدم اصلا نزدم
-
mahan alizadeh چرا هر سه گزینه ایرادی نداشت به جز گ۳ شاید میخواسته روی سوال بنویسه کدومغلطه یادش رفته
من یادم نیس کدومو زدمشایدم اصلا نزدم
-
mahan alizadeh در
گفته است:
شما درباره این تست نظری دارین؟خب هر سه گزینه درسته و غلط رو خواسته که ۳ میشه، درست رو نخواسته که. یه بار دیگه صورت سوال رو بالاتر تو دفترچه بخون ...
@amin-forouzan
ایییییییییییی
راس میگیا
ندیده بودم
درسته
ممنونم ازت -
@zahra-hamrang
یادش نرفته.
رو سوال که نه، ولی بالاتر نوشته بود غلط رو می خواد. بچه ها درگیر سرعت حل شدن که میشن گاهی دقت نمیکنند به درست و غلطها در صورت سوال ...