تست ادبیات / زمان فعلها
-
mahan alizadeh حالا معنیشو میخوای بدونی؟
این میشه: چه زمانی عطر مجلس روحانی ها میشد اگر گل، بوی تو را رعایت و نگهداری نمیکرد(گل با مراقبت و نگهداری از بوی تو که از کنارش عبور کردی، الان توانسته عطر مجلس بشود وگرنه گل از خودش بویی نداشت!)@m-sina
یا خدا
چی بگم نمیدونم -
منم ۲ زدم😑
الان طراح سوال چه حالی میکنه تو دلش میگه" ببین چه تستی اختراع کردم همه غلط زدن واااای چه مخی ام من😌"هعی😒@zahra-hamrang
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعید نیست همچین فکری بکنه -

دوستان الان احیانا تنها جواب غلط این تست گزینه 3 نیست؟
یعنی اگه گزینه ای رو بشه قاطعانه رد کرد همون گزینه 3عه که جواب تست شده
حرف ت جز حروف اصلیه فعل احترقت نیست
ولی گزینه 3 داره میگه هست که غلطه
طراح جواب رو 3 در نظر گرفته ولی من خودم گزینه 1 زده بودم
درحالی که بنظرم بین گزینه 1 و 2 و 4 تفاوتی نبود که بشه باهاش تست رو حل کرد و درواقع انگار هر 3 تاگزینه درست بود
شما درباره این تست نظری دارین؟ -
منم ۲ زدم😑
الان طراح سوال چه حالی میکنه تو دلش میگه" ببین چه تستی اختراع کردم همه غلط زدن واااای چه مخی ام من😌"هعی😒 -

درحالی که بنظرم بین گزینه 1 و 2 و 4 تفاوتی نبود که بشه باهاش تست رو حل کرد و درواقع انگار هر 3 تاگزینه درست بود
شما درباره این تست نظری دارین؟mahan alizadeh در 🤯🤯🤯🤯🤯 گفته است:
شما درباره این تست نظری دارین؟خب هر سه گزینه درسته و غلط رو خواسته که ۳ میشه، درست رو نخواسته که. یه بار دیگه صورت سوال رو بالاتر تو دفترچه بخون ...
-

شما درباره این تست نظری دارین؟mahan alizadeh چرا هر سه گزینه ایرادی نداشت به جز گ۳ شاید میخواسته روی سوال بنویسه کدومغلطه یادش رفته🤣
من یادم نیس کدومو زدم🤔شایدم اصلا نزدم -
mahan alizadeh چرا هر سه گزینه ایرادی نداشت به جز گ۳ شاید میخواسته روی سوال بنویسه کدومغلطه یادش رفته🤣
من یادم نیس کدومو زدم🤔شایدم اصلا نزدم -
mahan alizadeh در 🤯🤯🤯🤯🤯 گفته است:
شما درباره این تست نظری دارین؟خب هر سه گزینه درسته و غلط رو خواسته که ۳ میشه، درست رو نخواسته که. یه بار دیگه صورت سوال رو بالاتر تو دفترچه بخون ...
@amin-forouzan
ایییییییییییی
راس میگیا
ندیده بودم 😤
درسته
ممنونم ازت -
@zahra-hamrang
یادش نرفته.
رو سوال که نه، ولی بالاتر نوشته بود غلط رو می خواد. بچه ها درگیر سرعت حل شدن که میشن گاهی دقت نمیکنند به درست و غلطها در صورت سوال ...