هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
fatemeh8181 اومدی مرا منشن بنما
-
خوندم همه چتا رو
ولی واقعا انجمن کنکوری جای این حرفا نیستا
رعایت کنید قوانین رو
Amirreza Vafaei Moghadam
خانومِ_دوست_داشتنی
و @همه کسایی که تو اون بحث شرکت کردنmaryam111
شما چقد زود میخونید
من اشتباهمو دیروز قبول کردم، ک اغراق کردم و این چیزها و کلهم اجمعین... و اینقدم بارم کردع بودن یه دوستمون ک گریم هم در اومد... شصت میلیون بار هم بارم عذرخواهی کردم ( البته با یکی هنو دعوام )
.
.
کامنت هامو میتونید پاک کنید یجوری؟ ک دیگه هر کی اومد دوتا پیم اولشو خوند از اول اول ماجرا ادامه نده بحثشو -
خوندم همه چتا رو
رعایت کنید قوانین رو
Amirreza Vafaei Moghadam
خانومِ_دوست_داشتنی
و @همه کسایی که تو اون بحث شرکت کردن -
maryam111 :| مسئولیت سختیه :| الان نشسین همشو خوندین :|؟
@amir-bernousi آره خوندم
دیشب خیلی خسته بودم بیهوش شدم دیگه وگرنه همون دیشب تذکرا رو میدادم -
هوف
-
maryam111
شما چقد زود میخونید
من اشتباهمو دیروز قبول کردم، ک اغراق کردم و این چیزها و کلهم اجمعین... و اینقدم بارم کردع بودن یه دوستمون ک گریم هم در اومد... شصت میلیون بار هم بارم عذرخواهی کردم ( البته با یکی هنو دعوام )
.
.
کامنت هامو میتونید پاک کنید یجوری؟ ک دیگه هر کی اومد دوتا پیم اولشو خوند از اول اول ماجرا ادامه نده بحثشوAmirreza Vafaei Moghadam همه پستای دیشب که میتونستن بحث رو ادامه دار کنن و محتوای نامناسب و بی احترامی داشتن پاک شد
-
Amirreza Vafaei Moghadam همه پستای دیشب که میتونستن بحث رو ادامه دار کنن و محتوای نامناسب و بی احترامی داشتن پاک شد
-
@roghayeh-eftekhari ما کنکورمون دیرتر برگزار شد و به همون نسبت نتایجمون دیر اومد
۲۵ آبان شروع کلاسامون بود
علوم پزشکی یزد -
@roghayeh-eftekhari ما کنکورمون دیرتر برگزار شد و به همون نسبت نتایجمون دیر اومد
۲۵ آبان شروع کلاسامون بود
علوم پزشکی یزد -
@amir-bernousi آره خوندم
دیشب خیلی خسته بودم بیهوش شدم دیگه وگرنه همون دیشب تذکرا رو میدادم -
maryam111 عاااا نگفتم
یعنی قشنگ وقتی من زیر آبی میرم ظاهر میشی
هروقتم غیبتتو میکنم دوباره ظاهر میشی -
تو بازاری مرد بمون که پرچم نامرد بالاست..!
هوووم -
خوندم همه چتا رو
رعایت کنید قوانین رو
Amirreza Vafaei Moghadam
خانومِ_دوست_داشتنی
و @همه کسایی که تو اون بحث شرکت کردنmaryam111 بله درسته حق با شماست ، صرفا یه تبادل نظری بود که خب جاهای درستی ختم نشد
-
maryam111
شما چقد زود میخونید
.
.
کامنت هامو میتونید پاک کنید یجوری؟ ک دیگه هر کی اومد دوتا پیم اولشو خوند از اول اول ماجرا ادامه نده بحثشوو اینقدم بارم کردع بودن یه دوستمون ک گریم هم در اومد
من بازهم بابتش عذر میخوام اصلا قصدم از حرفام این نبود که بخوام شما رو برنجونم!
فقط تاکیدم بر این بود که اگر قرار باشه بخاطر حرف 4_5 نفر دیدتون نسبت به آدمای اطرافتون تغییر کنه همه چیز برای شما سخت میشه .
فکر نمیکردم حرفام اذیتتون کنه ، شرمنده! -
و اینقدم بارم کردع بودن یه دوستمون ک گریم هم در اومد
من بازهم بابتش عذر میخوام اصلا قصدم از حرفام این نبود که بخوام شما رو برنجونم!
فقط تاکیدم بر این بود که اگر قرار باشه بخاطر حرف 4_5 نفر دیدتون نسبت به آدمای اطرافتون تغییر کنه همه چیز برای شما سخت میشه .
فکر نمیکردم حرفام اذیتتون کنه ، شرمنده!خانومِ_دوست_داشتنی
منم عذر میخام ببخشید راست گفتید منم حالم خوب نبود دیروزالبته الان ک دیگه اخراج شدم رد شد رف
دیگه کار از کار گذشته -
دیشب دوباره خوابتو دیدم، خودت که ...
روحتم بیخیال من نمیشه :|؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی
منم عذر میخام ببخشید راست گفتید منم حالم خوب نبود دیروزالبته الان ک دیگه اخراج شدم رد شد رف
دیگه کار از کار گذشتهAmirreza Vafaei Moghadam اخراج شدی چطور کامنت میزاری؟ ://
-
"اونجا که خانم هایده میفرمایند غم با من زاده شده منو رها نمیکنه دقیقا همونجاییه که نشون میده متولد ایران هستن
آمنو اسید"