هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari
اره تشکیل میشن
واحد های علمی رو باید بریم دانشگاه
بقیه واحد ها هنوز درگیری داریم که باز کنن این دانشگاه وامونده رو -
@roghayeh-eftekhari تو هم همینطور عزیزم
-
@roghayeh-eftekhari
اره تشکیل میشن
واحد های علمی رو باید بریم دانشگاه
بقیه واحد ها هنوز درگیری داریم که باز کنن این دانشگاه وامونده رو -
کتاب عقاید یک دلقک،ترجمه طیبه رو نخونید اصلا!!
-
@narjes-hashemi عووووو
قشنگ گفتی
مرسی :))amirh_hmyf خواهش:))
-
این پیام برا من اومده و من نمیدونم اصن از کجاست و چیه برای کسی این نیومده؟نمیدونه چیه
-
Yegane Dehqan
خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخو خیخوبرو سر درسات دیگه اینجا چیکار میکنی حاجی
منم یه لحظع اومدم نیگا کنم کنم
Amirreza Vafaei Moghadam آقای خیخو رفته بودم سر درسم ولی یوهو یادم افتاد اون ویس عقب افتادگی از ازمونو نشانک زدم اومدم گوش بدم بهش
-
چه جوری میشه تو انجمن لینک ویسی که خودم گرفتم رو بزارم؟
برای یکی از بچه ها ویس گرفتم میخوام بفرستم براش هر کاری میکنم نمیشه -
یه راهی پیدا کردم ک برای همیشه بتونید اکانت خودتون رو ببندین و دیگه نتونید واردش بشین...
قدم اول وارد پروفایل میشین رمز قبلی خودتون رو وارد میکنید و رمز جدید یک چیز بلند الکی اونجا وارد میکنید (قبلش یجا بنویسید کپی کنید اونجا دو بار پیس کنید... رمز جدیدی ک خودتون ندونید و پیداشم نتونید کنید...)
بعدش اوکی میشه
بعد میرین توی حساب گوگل خودتون اگر جیمیل خودتون براتون مهم نبود اونم از تو گوگل دیلیت اکانت میکنید...
بعدش سابقه و کش مرورگر خودتونو پاک میکنید...
.
.
تموم شد رف
خودم الان همین کارو میخوام کنم منتها گفتم بیام بنویسم شاید کسی دیگم خواست بدونه چیکار کنه کلن اکش پلمپ بشع -
برای یکی از بچه ها ویس گرفتم میخوام بفرستم براش هر کاری میکنم نمیشهYegane Dehqan میتونی توی سایت اپلود کنی و بعد لینکشو بفرستی
-
Yegane Dehqan میتونی توی سایت اپلود کنی و بعد لینکشو بفرستی
@masoumeh-shokrollahi چه جوری یعنی؟
ویس خودمو میخوام بدم -
برای یکی از بچه ها ویس گرفتم میخوام بفرستم براش هر کاری میکنم نمیشهYegane Dehqan
رو اینجا ک زدی برو فایلشو پیدا کن بزن آپلود میشه -
@masoumeh-shokrollahi چه جوری یعنی؟
ویس خودمو میخوام بدمYegane Dehqan من ی لینکی بت میدم مال ی سایته نوشته اپلود کردن میزنی روش میری تو فایلات صداتو پیدا میکنی اپلودش میکنی بعد میزنه کپی لینک کپیش میکنی و اینجا میفرستی
ببینم لینک سایته رو میتونم پیدا کنم یا ن -
Amirreza Vafaei Moghadam آقای خیخو رفته بودم سر درسم ولی یوهو یادم افتاد اون ویس عقب افتادگی از ازمونو نشانک زدم اومدم گوش بدم بهش
Yegane Dehqan عاهااااا
-
Yegane Dehqan
رو اینجا ک زدی برو فایلشو پیدا کن بزن آپلود میشهAmirreza Vafaei Moghadam همینکارو میکنم ولی نمیشه
فقط فایل عکسام میاد 🥲 -
Yegane Dehqan عاهااااا
Amirreza Vafaei Moghadam نمیدونم چیشده ولی انگار از دیشبه ناراحتی :|
-
تو گوگل درایو هم میتونی
پیش فرض رو موبایل همه نصب هس
اونجا آپلود کردی بگو اسکربن ریکورد میگیرم یاد میگم چجوری لینک بگیری از فایلت... هعی -
Amirreza Vafaei Moghadam نمیدونم چیشده ولی انگار از دیشبه ناراحتی :|
Yegane Dehqan
آرع چون حس میکنم آدم مزخرف و بدی شدم -
این پیام برا من اومده و من نمیدونم اصن از کجاست و چیه برای کسی این نیومده؟نمیدونه چیه