هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چطورین؟؟
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه کمک خواستم ازتون راهنماییم کنین
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینم اهنگ شاد...حتمن گوش کنینااااااااااااا...
https://hw13.asset.aparat.com/aparat-video/c0f1b12cabb2a97189770cb086d49b787901051-144p__42778.mp4 -
اینم اهنگ شاد...حتمن گوش کنینااااااااااااا...
https://hw13.asset.aparat.com/aparat-video/c0f1b12cabb2a97189770cb086d49b787901051-144p__42778.mp4 -
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط negwin انجام شده
@m-z در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin محرمه هاااااا شاد گوش نمیدم ...
خب عزیزم مجازه......اونقدرم شاد نیستا .....اون ریتم غمگینوو ندارههههههههههههههههههه
-
negwin محرمه هاااااا شاد گوش نمیدم ...
خب عزیزم مجازه......اونقدرم شاد نیستا .....اون ریتم غمگینوو ندارههههههههههههههههههه
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواستم مشاور بگیرم بین دو نفر گیر کردم یه موسسسه 30 نفر قبولی داده با 50 نفر مشاور پزشکی دندان و... ماهی 160 تومن یکی نه 3 نفر رو رتبه زیر هزار کرده و یکی هزار و خوردی و دیگری 2 هزار و خورده ای ماهی 70 تومن کدومو انتخاب کنم بنظرتونن؟
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پلیز هلپ می
-
خواستم مشاور بگیرم بین دو نفر گیر کردم یه موسسسه 30 نفر قبولی داده با 50 نفر مشاور پزشکی دندان و... ماهی 160 تومن یکی نه 3 نفر رو رتبه زیر هزار کرده و یکی هزار و خوردی و دیگری 2 هزار و خورده ای ماهی 70 تومن کدومو انتخاب کنم بنظرتونن؟
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmin22 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ببین داداش به نظر من خودت بخونی از همه بختره . ولی خب شاید واقعا احتیاج بشه . ببین با هرکدوم بهتره پیش برو بعد که راهرو فهمیدی خودت بقیش رو برو
-
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونا مشاوراشون زیاده هر کی دونفر قبولی داده
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه آهنگ فرستادم اون رو حتما گوش کنین
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin22 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اونا مشاوراشون زیاده هر کی دونفر قبولی داده
خب با هونا یه مدت کار کن . بعدش خودت باید راه بیفتی .باید خودت برا خودت برنامه بنویسی این جوری خیلی بهتره
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینم حتمن گووووووووووووووش
https://hw5.asset.aparat.com/aparat-video/ac6c801e923eeb749a57af5dc0c3990c8366254-144p__25783.mp4 -
یه آهنگ فرستادم اون رو حتما گوش کنین
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 خیلی قشنگ ما خودمون داغونیم تو بدتر کردی هااا
-
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sobhan-1999 خیلی قشنگ ما خودمون داغونیم تو بدتر کردی هااا
ببخشید
-
@sobhan-1999 خیلی قشنگ ما خودمون داغونیم تو بدتر کردی هااا
ببخشید
نوشتهشده در ۱۷ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 نه خواهش ولی مثل اینکه شما هم اوضاعی نداری؟؟؟