هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دختر پاییز
ولی یچیزی
تا 5 دقیقه پیش حس میکردم عکس پروفایلتون یه ماشینه:||||
تا اینکه یکم دقت کردم بش:|)
و منی ک همچنان پوکر فیسم:|||
شب شما هم بخیرنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir
اره خودمم همین اتفاق برام افتاده
-
این پست پاک شده!
-
ramses kabir
اره خودمم همین اتفاق برام افتاده
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز خودت دگه چرا
-
دختر پاییز خودت دگه چرا
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari چون داداشمم یه عکس تقریبا همینطوری پروفایلش هس هی فک میکردم اونو گذاشتم مال اون ماشین بود
-
@roghayeh-eftekhari چون داداشمم یه عکس تقریبا همینطوری پروفایلش هس هی فک میکردم اونو گذاشتم مال اون ماشین بود
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز حله
این قسمت خودرگیری از بهار -
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی ﭼﻚﻫﺎ ﺩﻭ ﺍﻣﻀﺎ ﺩﺍﺭﻧﺪ؛
ﺗﺎ ﺍﻣﻀﺎﻱ ﺩﻭﻡ ﻧﺒﺎﺷﺪ نقد ﻧﻤﻲﺷﻮﻧﺪ،
ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺩﻭﻡ،
ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻫﻞ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻫﻢ ﺍﻣﻀﺎ ﻛﻨﻨﺪ،
ﻫﻴﭻ ﻓﺎﻳﺪﻩﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ!
ﺑﺎﻧﻚ ﻓﻘﻂ ﺻﺎﺣﺐ ﺍﻣﻀﺎ ﺭﺍ ﻣﻲﺷﻨﺎﺳﺪ...ﺣﺎﻝ، ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺗﯽ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺑﻴﻔﺘﺪ، ﻣﺜﻞ ﭼﻚ دﻭ ﺍﻣﻀﺎ ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ!!
ﻳﻚ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺁﻥ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﻳﻚ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺩﻳﮕﺮﺵ ﺧﻮﺍﺳﺖ خدﺍﺳﺖ...
ﺗﺎ ﺍﻭ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻫﻴﭻ ﺍﻣﻜﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﺩ،
ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻫﻤﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﻨﺪ...! -
این پست پاک شده!
-
بعضی ﭼﻚﻫﺎ ﺩﻭ ﺍﻣﻀﺎ ﺩﺍﺭﻧﺪ؛
ﺗﺎ ﺍﻣﻀﺎﻱ ﺩﻭﻡ ﻧﺒﺎﺷﺪ نقد ﻧﻤﻲﺷﻮﻧﺪ،
ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺩﻭﻡ،
ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻫﻞ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻫﻢ ﺍﻣﻀﺎ ﻛﻨﻨﺪ،
ﻫﻴﭻ ﻓﺎﻳﺪﻩﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ!
ﺑﺎﻧﻚ ﻓﻘﻂ ﺻﺎﺣﺐ ﺍﻣﻀﺎ ﺭﺍ ﻣﻲﺷﻨﺎﺳﺪ...ﺣﺎﻝ، ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺗﯽ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻦ ﻭ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺑﻴﻔﺘﺪ، ﻣﺜﻞ ﭼﻚ دﻭ ﺍﻣﻀﺎ ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ!!
ﻳﻚ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺁﻥ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ ﻳﻚ ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺩﻳﮕﺮﺵ ﺧﻮﺍﺳﺖ خدﺍﺳﺖ...
ﺗﺎ ﺍﻭ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻫﻴﭻ ﺍﻣﻜﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﺩ،
ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻫﻤﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﻨﺪ...!نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari اوه چی شد اینو گذاشتی
-
@roghayeh-eftekhari اوه چی شد اینو گذاشتی
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز همینطوری چطور؟
-
دختر پاییز حله
این قسمت خودرگیری از بهارنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
-
شبتون بخیر
-
دختر پاییز همینطوری چطور؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari هیچی
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار شب بخیر خوب بخوابی
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار شب خوش
-
@roghayeh-eftekhari
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهدختر پاییز بهار حست نسبت به من چیه؟
کلا از نظرت چجور آدمیم؟ -
دختر پاییز بهار حست نسبت به من چیه؟
کلا از نظرت چجور آدمیم؟نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط دختر پاییز انجام شده@roghayeh-eftekhari واویلا از این سوالات سمی نپرس
-
@roghayeh-eftekhari واویلا از این سوالات سمی نپرس
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهدختر پاییز چرا این سوالات ثابته منه
-
دختر پاییز بهار حست نسبت به من چیه؟
کلا از نظرت چجور آدمیم؟نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۲۰:۴۷ آخرین ویرایش توسط دختر پاییز انجام شده@roghayeh-eftekhari من تو بیان احساسات صفرم از هرکی میخوای بپرس