هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi دایی گفتی بازی کی داریم؟ 
 یا چون میدونی قراره چیکار کنی برام ،جواب ندادی؟  آیا پاسخ بر روی این میبینید؟ @narjes-hashemi قبلیش  
- 
@سجاد-ذوالفقاری چیو؟ 
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 فدای دلبر  خدانکنع   
 چخبرااا خوبی؟ن عاقا رفتم تو فاز نمیبینی   
 نصفه شب میشه اینجوری میشم 
 تو رو ب راهی!؟    ️ ️منم نه   
 فردا شش صب باید برم آزمایش ولی خابم نمیبرههه:|وای منم باید صوب زودی بیدار شم 
 از فکر اینکه کی قراره بیدارم کنه و آیا اصن بیدار میشم یا ن خوابم نمیبره  
 خوب باشی آزمایش ب دور  وای دقیقن 
 میترسم بخابم دیگه بیدارم نشم   
 مخلصم   @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 فدای دلبر  خدانکنع   
 مخلصم   بخواب ولی با ۳۰ تا آلارم و التماس ب بالش و لحاف و لامپ بالاسر و سیب رو زمین تا دم در 
 خدا بزرگه  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker میخوای صبح بیام در خونتون بیدارت کنم؟      تو خودت شش صب پامیشی؟:| تو خودت شش صب پامیشی؟:|
- 
چرا همش حس میکنم یکی دلخوره ازم :|  
- 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker میخوای صبح بیام در خونتون بیدارت کنم؟      تو خودت شش صب پامیشی؟:| تو خودت شش صب پامیشی؟:|
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 فدای دلبر  خدانکنع   
 مخلصم   بخواب ولی با ۳۰ تا آلارم و التماس ب بالش و لحاف و لامپ بالاسر و سیب رو زمین تا دم در 
 خدا بزرگه  Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 فدای دلبر  خدانکنع   
 خدا بزرگه  یه مامان دربرابر همه اینا کفایت میکنه:|   
- 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker آره معمولا بیدارم اونموقع  ابلفضل  
 چخبرعهعع 
- 
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یادم افتاد یبار واقعا نشستم آلارمارو پاک کردم ۳۰ تا بود  خب پس به خودم امیدوارم هنوز   
- 
@سجاد-ذوالفقاری منم به کفشام ضدعفونی میزدم 
 یه گوشی سوزوندم
 ده دفه فقط رفت چشمم
 گرفتمم
 بدم گرفتم
 شانس:////
- 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker آره معمولا بیدارم اونموقع  ابلفضل  
 چخبرعهعع 
- 
@narjes-hashemi قبلیش  amir ahmadi هوووم 

|
 |

شعردانه
شعردانه