هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@narjes-hashemi قبلیش  amir ahmadi هوووم 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot هیچکدوممون تو خودت متهمی من شاکی قاضی بگرد پیدا کن    اعتراض دارم  
 کی گفته من متهمم 
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 فدای دلبر  خدانکنع   
 چخبرااا خوبی؟ن عاقا رفتم تو فاز نمیبینی   
 نصفه شب میشه اینجوری میشم 
 تو رو ب راهی!؟    ️ ️منم نه   
 فردا شش صب باید برم آزمایش ولی خابم نمیبرههه:|وای منم باید صوب زودی بیدار شم 
 از فکر اینکه کی قراره بیدارم کنه و آیا اصن بیدار میشم یا ن خوابم نمیبره  
 خوب باشی آزمایش ب دور  وای دقیقن 
 میترسم بخابم دیگه بیدارم نشم   
 مخلصم   بخواب ولی با ۳۰ تا آلارم و التماس ب بالش و لحاف و لامپ بالاسر و سیب رو زمین تا دم در 
 خدا بزرگه  یه مامان دربرابر همه اینا کفایت میکنه:|   @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 فدای دلبر  خدانکنع   
 چخبرااا خوبی؟ن عاقا رفتم تو فاز نمیبینی   
 نصفه شب میشه اینجوری میشم 
 تو رو ب راهی!؟    ️ ️منم نه   
 فردا شش صب باید برم آزمایش ولی خابم نمیبرههه:|وای منم باید صوب زودی بیدار شم 
 از فکر اینکه کی قراره بیدارم کنه و آیا اصن بیدار میشم یا ن خوابم نمیبره  
 خوب باشی آزمایش ب دور  وای دقیقن 
 میترسم بخابم دیگه بیدارم نشم   
 مخلصم   بخواب ولی با ۳۰ تا آلارم و التماس ب بالش و لحاف و لامپ بالاسر و سیب رو زمین تا دم در 
 خدا بزرگه  یه مامان دربرابر همه اینا کفایت میکنه:|   من کل خانوادم این آپشنو دارن   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker وا خب بیدارم معمولا شده ساعت ۴ بیدارشدم دیگه نخوابیدم کجاش عجیبه   عا خب منم یکم خابم زیاده عجیبه برام:|   
- 
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یادم افتاد یبار واقعا نشستم آلارمارو پاک کردم ۳۰ تا بود  خب پس به خودم امیدوارم هنوز   @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: یادم افتاد یبار واقعا نشستم آلارمارو پاک کردم ۳۰ تا بود  خب پس به خودم امیدوارم هنوز   عا من بدجور پروندم کبوده  
- 
@سجاد-ذوالفقاری منم به کفشام ضدعفونی میزدم 
 یه گوشی سوزوندم
 ده دفه فقط رفت چشمم
 گرفتمم
 بدم گرفتم
 شانس:////
- 
amir ahmadi هوووم @narjes-hashemi گفتم انصافا  
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 عه جدی؟چمیدونم حس کردم   خو بگو چیکار کردی تا یادم بیاد دلخور بشم 
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 عه جدی؟چمیدونم حس کردم   خو بگو چیکار کردی تا یادم بیاد دلخور بشم @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 عه جدی؟چمیدونم حس کردم   خو بگو چیکار کردی تا یادم بیاد دلخور بشم برو بابا:/  
- 
@narjes-hashemi گوشی سوزوندی ملعون  
 پولدارخوب الان شاکرم که نگرفتم ولی واسه نزدن واکسن لازمم میشد  @سجاد-ذوالفقاری اسپری زدم بهش دیگه روشن نشد  
 کی میدونه نگرفتی
 نزن
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 @Miss-Joker
 اگه با من تو یه خونه بودین قطعا قول نمیدادم گوشیتون سالم بمونه   خداروشکر نیستیم   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker وا خب بیدارم معمولا شده ساعت ۴ بیدارشدم دیگه نخوابیدم کجاش عجیبه   عا خب منم یکم خابم زیاده عجیبه برام:|   
- 
    ️ ️
- 
    ️ ️
- 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 عه جدی؟چمیدونم حس کردم   خو بگو چیکار کردی تا یادم بیاد دلخور بشم برو بابا:/  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 @Miss-Joker
 اگه با من تو یه خونه بودین قطعا قول نمیدادم گوشیتون سالم بمونه   خداروشکر نیستیم   @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: Sharllot 
 @Miss-Joker
 اگه با من تو یه خونه بودین قطعا قول نمیدادم گوشیتون سالم بمونه   خداروشکر نیستیم   خداروشکر کن    

|
 |

شعردانه
شعردانه