هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@roghayeh-eftekhari بغل توی اعلانات دیدن همه منشن ها بعد فیلترش کن بهmention بعد تک تک منشن هاتو ببین
اگه اینم نتونستید برید توی قسمت جستجو و نام کاربری خودتون رو وارد کنید تا همه منشن ها رو نمایش بده
pouya hosein pour عه جدی نشون میده
-
pouya hosein pour اصلا وقتی میزنم گزینه همه پیام ها برام نمیاره بعدم سایت کلا میره کد ۵۰۳ میده
@roghayeh-eftekhari
برا من که اینطوری نیس
از افراد با تجربه در حیطه سایت کمک بطلبید -
pouya hosein pour عه جدی نشون میده
@roghayeh-eftekhari اره البته اگر بتونید درست سیرچ بزنید
-
داروی خواب آور قوی
انجمن ساکته -
pouya hosein pour فقط در چهار روز گذشته ۱۰۰۰ تا منشن
الان عمق ساعت اینجا بودنم درک میکنم -
pouya hosein pour خب اونم باز برا یکماه پیش نمیاره تا ۴ روز پیش فقط آورد اونم همه ارو نه
-
@roghayeh-eftekhari
برا من که اینطوری نیس
از افراد با تجربه در حیطه سایت کمک بطلبیدpouya hosein pour بیخیالش امیدوارم هیچ وقت نخوام یکماه برم بعد برگردم که قرار باشه دنبال منشنابگردم
-
pouya hosein pour خب اونم باز برا یکماه پیش نمیاره تا ۴ روز پیش فقط آورد اونم همه ارو نه
@roghayeh-eftekhari توی جستجو از قسمت جستجوی پیشرفته استفاده کنید و زمان بندی بزارید براش
-
pouya hosein pour بیخیالش امیدوارم هیچ وقت نخوام یکماه برم بعد برگردم که قرار باشه دنبال منشنابگردم
@roghayeh-eftekhari باش
هر طور مایلید -
@roghayeh-eftekhari توی جستجو از قسمت جستجوی پیشرفته استفاده کنید و زمان بندی بزارید براش
pouya hosein pour عه بذارید امتحان کنم
-
pouya hosein pour عه بذارید امتحان کنم
@roghayeh-eftekhari الان گفتید که نمی خواید برگردید عقب
-
@roghayeh-eftekhari الان گفتید که نمی خواید برگردید عقب
pouya hosein pour خب من که همه مشنامو جواب دادم ولی یاد بگیرم برای روز مبادا خوبه
بازم همه ارو نیورد -
pouya hosein pour خب من که همه مشنامو جواب دادم ولی یاد بگیرم برای روز مبادا خوبه
بازم همه ارو نیورد@roghayeh-eftekhari پس درست نمیزنید
بعدا روز مبادا یاد میگیرید -
81Sobhan سلام
احوالاتتون چطوره؟ -
@roghayeh-eftekhari پس درست نمیزنید
بعدا روز مبادا یاد میگیریدpouya hosein pour این خرابه من درست میزنم
اونموقع فقط مثل بمب ساعتی که با اومدنم تو تایپک تودلی منفجر میشه زمان برای یادگیری نمیمونه -
@saghi-mortazavi
میترسم برم دوم رو بزنم ۱۰ روزم از روش گذشته
@mr-perfect
من هنوز خودم دوز اولو نزدمالبته چون کرونا گرفته بودم نرفتم بزنم فعلا تا دوماهم تموم شه
ولی برو بزن سینوفارم عوارض نداره -
@roghayeh-eftekhari فک نکنم با چاقو کشیدن به روش یادت بده و علمش رو و درونش رو در اختیارت بزاره
با ملایمت باهاش برخورد کنید
برا همین میگم که روز مبادا یکم اعصابتون رو اروم میکنه -
@roghayeh-eftekhari فک نکنم با چاقو کشیدن به روش یادت بده و علمش رو و درونش رو در اختیارت بزاره
برا همین میگم که روز مبادا یکم اعصابتون رو اروم میکنهpouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برا همین میگم که روز مبادا یکم اعصابتون رو اروم میکنهبه من اعتماد کنید من پزشک هستم
-
برا همین میگم که روز مبادا یکم اعصابتون رو اروم میکنهpouya hosein pour نه درست میشه
من ملایمم این ملایم نیست