هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
اخرین فیلم خارجی ای که دیدم 
 هر پنح دیقه ی بار یکی میزدم تو سر دخترعموم
 میگفتم خجالت بکش  @masoumeh-shokrollahi چی بود؟  
- 
ولی واقعا  سکانسی که خوشم میاد رو الان میزارم سکانسی که خوشم میاد رو الان میزارم 
- 

- 
عههه حتما فقط به عشق تو بهش فرصت میدم    بذار بیاد ی فرصت خوب نشونت بده، که از خجالتِ همه پیگیریات در بیاد   عزیزم چقد تو ماهی    خواهش گل    
- 
بایرن 5 امیو خورد    
 دقیقه 50
 بایرن 0
 گلادباخ 5
 امروز تو یه دنیای موازی بیدار شدم  __chakisaldva__ بانوی پیر هم تو تورین از تیم اخر جدول باخت    
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a الان اون خوبه ارو پیچیوندین؟    
 اینکه پرسیدین دهمم یانهالان تازه فهمیدم چی شد     ببخشید ندیدم ببخشید ندیدم @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خوبه؟!   ممنون از همدردیتون ممنون از همدردیتون   
 ممنون حالا چرا؟ حالا چرا؟هیچی همینطوری  
- 
@masoumeh-shokrollahi چی بود؟  amir ahmadi افتر ۳   
- 
5۲۴ اسکرین شات 
 واقعا اینا به چه دردم میخورن
- 
@roghayeh-eftekhari عادیه پس  
- 
اخرین فیلم خارجی ای که دیدم 
 هر پنح دیقه ی بار یکی میزدم تو سر دخترعموم
 میگفتم خجالت بکش  
- 
amir ahmadi افتر ۳   @masoumeh-shokrollahi از کارگردان خوب ببین  
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اونجا که داد میزد آنااااااااااااا     
 اگه روز اخر زندگیم باشه و قرار باشه ۳تا فیلم ببینم یکیش همینه بدون شکککککاسمش؟! @miss-joker 
 Mr nobody
 اگه از فیلمای پیچیده خوشت نمیاد نبین
 اولاش یکم ادم اذیت میشه...
 (( فیلم آقای نوبادی نامزد ۷ جایزه مگریت شد که توانست ۶ تای آن را از جمله جایزه بهترین فیلم و بهترین کارگردان از آن خود کند. آقای نوبادی از فیلمهای برتر شصت و ششمین جشنواره بینالمللی فیلم ونیز بود که توانست جایزهٔ اوسلا طلایی و لانچیا را از آن خود کند. نظر منتقدان در بارهٔ فیلم مثبت بود ))
- 
- 
amir ahmadi افتر ۳   @masoumeh-shokrollahi 
 سهش خوب بود دوش رو ندیدی دوش رو ندیدی 
- 
- 
@masoumeh-shokrollahi از کارگردان خوب ببین  @narjes-hashemi قصش قشنگه ها 
 ولی زیادی عاشقانس 
- 
@roghayeh-eftekhari مرسی🥲  
- 
@roghayeh-eftekhari مرسی🥲  
- 
@masoumeh-shokrollahi آره رواله 
 مثلا از سلام یکماه پیش اسکرین دارم نمیدونم چرااااا
 ولی خب از سوتیا و قولای بچه هام اسکرین دارم   @roghayeh-eftekhari عوضش از اول بری نگاه کنی مرور خاطرات میشه  

|
 |

شعردانه
شعردانه