هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
maryam111 اینکه برنامه بچینیم فرجه های اومدن انجمن یکی باشه؟ 
 که درس بخونیم؟ @narjes-hashemi چالش جذابی میشه اینم  بعدا فکر میکنم بهش بعدا فکر میکنم بهش
 ولی بیشتر باید حدس بزنییی 
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker قربونت کاری نکردم   ️خوبه ک خالی شدی هم درد ️خوبه ک خالی شدی هم درد مخلصم   ️ ️ @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker قربونت کاری نکردم   ️خوبه ک خالی شدی هم درد ️خوبه ک خالی شدی هم درد مخلصم   ️ ️ خواهش میکنم  
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عاقا من آزمون ندادم 
 خودم انگیزه میدم بهتون   تو نپر به اطرافیانت انگیزه پیش کش  من پریدم؟  
 پریدن ندیدییییی @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عاقا من آزمون ندادم 
 خودم انگیزه میدم بهتون   تو نپر به اطرافیانت انگیزه پیش کش  من پریدم؟  احتمال زیاد پریدن ندیدییییی     
- 
6200 
- 
@miss-joker 
 من کلن وقتی میبینم زده درحال بروزرسانی تپش قلب میگیرم ولی بعدش خرابم کرده باشم بیخال میشم نسبتن @f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 من کلن وقتی میبینم زده درحال بروزرسانی تپش قلب میگیرم ولی بعدش خرابم کرده باشم بیخال میشم نسبتن خا نگا نکن اومد من بت میگم 
- 
maryam111 مریم انصافا حال فکر کردن ندارم بیا بگو کم دغدغه فکری ندارما    
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker 
 من کلن وقتی میبینم زده درحال بروزرسانی تپش قلب میگیرم ولی بعدش خرابم کرده باشم بیخال میشم نسبتن خا نگا نکن اومد من بت میگم @miss-joker 
 دیدم تموم شد
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 عجبااا گیر دادی به من چرا ://خوب می خواستم انگیزه بدم بهت بلد نبودم گفتم از خودت علیه خودت استفاده کنم  
- 
@miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker قربونت کاری نکردم   ️خوبه ک خالی شدی هم درد ️خوبه ک خالی شدی هم درد مخلصم   ️ ️ خواهش میکنم  @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker قربونت کاری نکردم   ️خوبه ک خالی شدی هم درد ️خوبه ک خالی شدی هم درد مخلصم   ️ ️ خواهش میکنم  باز این پرید وسط    
- 
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker قربونت کاری نکردم   ️خوبه ک خالی شدی هم درد ️خوبه ک خالی شدی هم درد مخلصم   ️ ️ خواهش میکنم  باز این پرید وسط    @miss-joker   
- 
maryam111 مریم انصافا حال فکر کردن ندارم بیا بگو کم دغدغه فکری ندارما    @narjes-hashemi بیزی هستی؟  
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 6200 ترازم حدود 100تا کمتر شده ولییییییی 
 غلطام 20تا کمتر شدهههههه               
- 
maryam111 چه؟  
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری 
 عجبااا گیر دادی به من چرا ://خوب می خواستم انگیزه بدم بهت بلد نبودم گفتم از خودت علیه خودت استفاده کنم  @سجاد-ذوالفقاری 
 من از گیردادن بدم میادا میره رومخم ممکنه یچی بگم ناراحت شی ببخشید 
 مرسی ازت     
- 
maryam111 چه؟  @narjes-hashemi مشغول کارای زیاد=busy 
- 
@f-seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 6200 ترازم حدود 100تا کمتر شده ولییییییی 
 غلطام 20تا کمتر شدهههههه               
- 
@narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker قربونت کاری نکردم   ️خوبه ک خالی شدی هم درد ️خوبه ک خالی شدی هم درد مخلصم   ️ ️ خواهش میکنم  باز این پرید وسط    @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker قربونت کاری نکردم   ️خوبه ک خالی شدی هم درد ️خوبه ک خالی شدی هم درد مخلصم   ️ ️ خواهش میکنم  باز این پرید وسط    یکیم تا حالا ازش تشکر نکرده بنده خدا کمبود محبت گرفته        یا خدا بلاک باشم فقط    

|
 |

️من بعد ظهر نمیام
️من بعد ظهر نمیام