هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@miss-joker اگه نشد اول یکی از مهندسای صنایع تهران رو میکشم بعد تو... amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker اگه نشد اول یکی از مهندسای صنایع تهران رو میکشم بعد تو... ب اون چه   عع عع
- 
شبتون بخیر   @miss-joker شبتون خوش 
- 
@roghayeh-eftekhari خواهش.نه ادم باشعوریم خیالت راحت 
 اون سیمکارت که دایمی و اعتباریه...amir ahmadi اون دائمی   
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker اگه نشد اول یکی از مهندسای صنایع تهران رو میکشم بعد تو... ب اون چه   عع عع@miss-joker من ترازمم بیاد پایین میکشمش... 
- 
@roghayeh-eftekhari خودم   
- 
@roghayeh-eftekhari خواهش.نه ادم باشعوریم خیالت راحت 
 اون سیمکارت که دایمی و اعتباریه...amir ahmadi هی مرد  ️چی شده؟ ️چی شده؟
- 
amir ahmadi بهم ثابت شد این... 
 دایییییی  
 داییام هستی شما پس لطف نیست
 درست شد؟ @roghayeh-eftekhari خواهش لطف داری دایی  
- 
@miss-joker من ترازمم بیاد پایین میکشمش... amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @miss-joker من ترازمم بیاد پایین میکشمش... بیخود کردی 
 بچه پررو
 خدافس  
- 
amir ahmadi هی مرد  ️چی شده؟ ️چی شده؟@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi هی مرد  ️چی شده؟ ️چی شده؟دایی جوابشو نده الان موقه ایه که میخواد اذیت کنه 
- 
@infinitie-a نه بابا ادبی  
 من دست انداختم؟ شما خودت دست انداخته شده عالم هستی نیازی به من نیست  @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a نه بابا ادبی  
 من دست انداختم؟ شما خودت دست انداخته شده عالم هستی نیازی به من نیست  همینکه در جواب ریپلای من، چیزی نگفتی، یعنی من بردم      
- 
@سجاد-ذوالفقاری وقتی خوب باشی فک میکنی همه خوبن...پس خوبی از خودته 
- 
@roghayeh-eftekhari الان یعنی آتو داری   
 رو کن منو از چی میترسونی منو از چی میترسونی  
- 
amir ahmadi هی مرد  ️چی شده؟ ️چی شده؟@infinitie-a فاز سه...هوای سرد..شلوغغغغغغغغ...ساعت ۱ شب 
 #نیازمندی
- 
@سجاد-ذوالفقاری وقتی خوب باشی فک میکنی همه خوبن...پس خوبی از خودته amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری وقتی خوب باشی فک میکنی همه خوبن...پس خوبی از خودته نه دایی تو عجیبی 
 باور کنبه جان خودم 
- 
@roghayeh-eftekhari خواهش لطف داری دایی  
- 
@infinitie-a فاز سه...هوای سرد..شلوغغغغغغغغ...ساعت ۱ شب 
 #نیازمندیamir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a فاز سه...هوای سرد..شلوغغغغغغغغ...ساعت ۱ شب 
 #نیازمندیفلافل 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a نه بابا ادبی  
 من دست انداختم؟ شما خودت دست انداخته شده عالم هستی نیازی به من نیست  همینکه در جواب ریپلای من، چیزی نگفتی، یعنی من بردم      
- 
@roghayeh-eftekhari  اوهوم اوهوم

شعردانه
شعردانه