هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
من مظلوم نما://////// 
- 
  این چیز بود 
 اضاف بود گفتم بی ثمر نمونه 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: من مظلوم نما:////////  زهر   
- 
@saghi-mortazavi شما پروفایلتون خیلی آشناست من شمارو میشناسم؟ 
 بی خرد  @narjes-hashemi 
 نه من شمارو جایی ندیدم مزاحم نشو  
- 
0-0ftm  ساری ساری
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a 
 شکر
 عالی بیست  
 ت چی کلنجاراتو با درسای دانشگاهت میری؟آره   درسای سختین لامصبا درسای سختین لامصبا    
 استاده نمره نمیده:/ گیر داده باید از اون قیافه خوشگلت عکس بفرستی، منم که دم به تله نمیدم     
- 
@سجاد-ذوالفقاری یعنی بله ممنون=مرسی 
- 
@saghi-mortazavi با منشیم تماس بگیرید  

- 
اه عذاب وجدان گرفتم   
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a 
 شکر
 عالی بیست  
 ت چی کلنجاراتو با درسای دانشگاهت میری؟آره   درسای سختین لامصبا درسای سختین لامصبا    
 استاده نمره نمیده:/ گیر داده باید از اون قیافه خوشگلت عکس بفرستی، منم که دم به تله نمیدم     سعی کن عکستو نفرستی چون درجا بهت صفر میده ،میندازتت 
 شک نکن@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a 
 شکر
 عالی بیست  
 استاده نمره نمیده:/ گیر داده باید از اون قیافه خوشگلت عکس بفرستی، منم که دم به تله نمیدم     سعی کن عکستو نفرستی چون درجا بهت صفر میده ،میندازتت 
 شک نکنبخاطر همین نمیفرستم  
- 
  @narjes-hashemi مزاحمیا ولی شماره بده  
- 
@roghayeh-eftekhari  خداروشکر کم استفاده میکنی خداروشکر کم استفاده میکنی
- 
  این چیز بود 
 اضاف بود گفتم بی ثمر نمونه 
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a 
 شکر
 عالی بیست  
 شک نکنبخاطر همین نمیفرستم  @infinitie-a خوبه از خودت شناخت کافی داری  
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a 
 شکر
 عالی بیست  
 شک نکنبخاطر همین نمیفرستم  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a ولی از نظرم نیستی هااا 
 کلا برای همینکارا عالیییییی    نیستم؟؟؟ نیستم؟؟؟
 منو نشناختی هنوز    
 ایییی  
- 
 چطوریییی؟ 
 آقا میگم این سری بیا باهم غیب بشیم 
 ما نیز می آییم 
- 
0-0ftm نه من نباید میگفتم   اوکی اوکی  
- 
@سجاد-ذوالفقاری 
 عهههه سلام

- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a ولی از نظرم نیستی هااا 
 کلا برای همینکارا عالیییییی    نیستم؟؟؟ نیستم؟؟؟
 منو نشناختی هنوز    
 ایییی  

|
 |

شعردانه
شعردانه