هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
M Tg درسا خوبن  
 بنایی  رنگرزی رنگرزی برق ساختمون برق ساختمون معماری،ساخت موشک،خلبانی،باستان شناسی و اووووو... معماری،ساخت موشک،خلبانی،باستان شناسی و اووووو...
 کلی کار میکنم 
- 
@roghayeh-eftekhari  اون که قهر نبود اون که قهر نبود
 تلنگر بود 
- 
@roghayeh-eftekhari در تلاشم   @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در تلاشم      
 بچها داداش منو عوض کردن
 اینجوری نبود
 خیلی بچه پاک و معصومی بود
 اینو بلاک کنید
- 
amir ahmadi  حتی حال کل کل کردن باهاتو ندارم الان حتی حال کل کل کردن باهاتو ندارم الانmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi  حتی حال کل کل کردن باهاتو ندارم الان حتی حال کل کل کردن باهاتو ندارم الانولش کن، برو استراحت کن، همش مزاحمت ایجاد میکنه      
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در تلاشم      
 بچها داداش منو عوض کردن
 اینجوری نبود
 اینو بلاک کنیدM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در تلاشم      
 بچها داداش منو عوض کردن
 اینجوری نبود
 اینو بلاک کنیدخدایی این نبود چکار میکردی؟؟     
- 
@roghayeh-eftekhari  اون که قهر نبود اون که قهر نبود
 تلنگر بود 
- 
@roghayeh-eftekhari خیلی واقعی بنظر میرسید ولی   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چرا حس میکنم باز قرار حالم دوباره بد شه؟:| حس میکنی کی قراره حالتو بد کنه دوتایی بلاکش کنیم الان؟  
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در تلاشم      
 بچها داداش منو عوض کردن
 اینجوری نبود
 اینو بلاک کنیدM Tg خداروشکر، هنوزم پاک و معصومه   
- 
maryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi  حتی حال کل کل کردن باهاتو ندارم الان حتی حال کل کل کردن باهاتو ندارم الانولش کن، برو استراحت کن، همش مزاحمت ایجاد میکنه      @infinitie-a 
 ...Abol out
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a من گفتم چیو میگم که توجیح میاری؟      در هر حال، من قهر نمیکنم در هر حال، من قهر نمیکنم 
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در تلاشم      
 بچها داداش منو عوض کردن
 اینجوری نبود
 اینو بلاک کنیدخدایی این نبود چکار میکردی؟؟     @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در تلاشم      
 بچها داداش منو عوض کردن
 اینجوری نبود
 اینو بلاک کنیدخدایی این نبود چکار میکردی؟؟     کشفش میکردم خودم  
- 
هیچکس باورش نمیشه من از اول مهر یه فیلم درست و حسابی نتونستم ببینم 
 همش داری میخونی ولی بازم عقبی از همه چی
 هرکی بهتون گفت دانشگاه خوبه دو حالت داره : یا اینکه واحداشو ول کرده به امان خدا و رو هوا میخواد پاس شه فقط یا اینکه بیارید من دوتا مشت نثارش کنم بفهمه دانشگاه رفتن ینی چی  الالخصووووص مجازی الالخصووووص مجازی
- 
@roghayeh-eftekhari خیلی واقعی بنظر میرسید ولی   
- 
@infinitie-a 
 ...Abol outاین پست پاک شده!
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چرا حس میکنم باز قرار حالم دوباره بد شه؟:| حس میکنی کی قراره حالتو بد کنه دوتایی بلاکش کنیم الان؟  
- 
M Tg خداروشکر، هنوزم پاک و معصومه   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a من گفتم چیو میگم که توجیح میاری؟      در هر حال، من قهر نمیکنم در هر حال، من قهر نمیکنم 
- 
هیچکس باورش نمیشه من از اول مهر یه فیلم درست و حسابی نتونستم ببینم 
 هرکی بهتون گفت دانشگاه خوبه دو حالت داره : یا اینکه واحداشو ول کرده به امان خدا و رو هوا میخواد پاس شه فقط یا اینکه بیارید من دوتا مشت نثارش کنم بفهمه دانشگاه رفتن ینی چی  الالخصووووص مجازی الالخصووووص مجازیmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: هیچکس باورش نمیشه من از اول مهر یه فیلم درست و حسابی نتونستم ببینم 
 هرکی بهتون گفت دانشگاه خوبه دو حالت داره : یا اینکه واحداشو ول کرده به امان خدا و رو هوا میخواد پاس شه فقط یا اینکه بیارید من دوتا مشت نثارش کنم بفهمه دانشگاه رفتن ینی چی  الالخصووووص مجازی الالخصووووص مجازیدانشگاه خوبه    
- 
این پست پاک شده! 

|
 |

شعردانه
شعردانه