هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@roghayeh-eftekhari باز بلاک بهتره قهره     
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a 
 نفهمیدم چی گفتی شرمنده  اگه من جای امیراحمدی بودم، خو وارد این بازی کثیف نمیشدی اگه من جای امیراحمدی بودم، خو وارد این بازی کثیف نمیشدی 
- 
@roghayeh-eftekhari  گنگ حرف میزنید خو گنگ حرف میزنید خو
- 
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg هرویین   دماغت خشک میشه میفته دماغت خشک میشه میفته
 از من گفتن بود نکشتجربه گر 2 
 رقیه بیا تنها نیسی خجالت نکش
 دماغت در چ حاله؟
- 
@roghayeh-eftekhari نه  
- 
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a 
 نفهمیدم چی گفتی شرمنده  اگه من جای امیراحمدی بودم، خو وارد این بازی کثیف نمیشدی اگه من جای امیراحمدی بودم، خو وارد این بازی کثیف نمیشدی @infinitie-a زرعشک  
- 
amir ahmadi یقینا میگم هوع هوع 
 بعد تو میگی چی چی
 بعد من باز میگم
 تا صبحم ادامه میدم   @saghi-mortazavi تا صبح فقط؟  خوبه خوبه
 چی چی
- 
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg هرویین   دماغت خشک میشه میفته دماغت خشک میشه میفته
 از من گفتن بود نکشتجربه گر 2 
 رقیه بیا تنها نیسی خجالت نکش
 دماغت در چ حاله؟M Tg نه من فقط دیدم   
 خوبه سلام میرسونه 
- 
@saghi-mortazavi تا صبح فقط؟  خوبه خوبه
 چی چیamir ahmadi 
 تا صبح مثال بود 
 ایش
 هوع هوع 
- 
@roghayeh-eftekhari باز بلاک بهتره قهره     @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari باز بلاک بهتره قهره     دیدی چقد بهم شبیهیم رقیه ژنیه اصن نظراتمون راجب بلاک 
- 
@roghayeh-eftekhari  گنگ حرف میزنید خو گنگ حرف میزنید خو
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خب باهوش وقتی بلاکت کنم یعنی باهات قهرم    چقدر پیچیده      بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟ بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟  
- 
@saghi-mortazavi 
 فقط یه چیزی 
 یادم رفت
 صبح این بود؟
 http://dl.tabamusic.com/Music/1397/04/Alireza Ghorbani - Leyla (128).mp3
- 
@roghayeh-eftekhari نه  
- 
@infinitie-a من واضح حرف میزنم 
 فقط چرا یه درمیون جمع و مفرد استفاده میکنی؟
 بگو منم فازمو بدونم    @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a من واضح حرف میزنم 
 فقط چرا یه درمیون جمع و مفرد استفاده میکنی؟
 بگو منم فازمو بدونم       منظورم از جمع، کل جمع بود واقعن منظورم از جمع، کل جمع بود واقعن 
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari باز بلاک بهتره قهره     دیدی چقد بهم شبیهیم رقیه ژنیه اصن نظراتمون راجب بلاک 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خب باهوش وقتی بلاکت کنم یعنی باهات قهرم    چقدر پیچیده      بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟ بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟  @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a خب باهوش وقتی بلاکت کنم یعنی باهات قهرم    چقدر پیچیده      بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟ بعد اونوقت بلاکم کنی چطور باید منت کشی کنم؟  2 ثانیه بعدش از کنجکاوی خودش انبلاک میکنه اصن نگران نباش 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg آقا حجمه درست نکن من تکذیت میکنم     رحمان 1400؟   
- 
@roghayeh-eftekhari پیییع    اوکی بابا اوکی بابا  من حتی به زور میدونستم این رشته پیام در مورد چیه من حتی به زور میدونستم این رشته پیام در مورد چیه      

|
 |

شعردانه
شعردانه