هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  سرعت تایپ در تودلی اگر من بفهمم این گیفا از کجا میاد، سرعت تایپم بیشترم میشه  
- 
M Tg   یه تیکه اهنگ بود یه تیکه اهنگ بود
- 
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  سرعت تایپ در تودلی اگر من بفهمم این گیفا از کجا میاد، سرعت تایپم بیشترم میشه  پس بهتره ندونید  @kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:  سرعت تایپ در تودلی اگر من بفهمم این گیفا از کجا میاد، سرعت تایپم بیشترم میشه  پس بهتره ندونید     تیکه بدی بود تیکه بدی بود   جا خوردم جا خوردم  
 اوکی 
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a بزار بزنه دلش خنک شه 
 صورت برا چی میخوای اصن  خو اگه اینطوره، بزا بزنه تو صورت خودت خو اگه اینطوره، بزا بزنه تو صورت خودت  
- 
مرررردمممممم     
- 
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a بزار بزنه دلش خنک شه 
 صورت برا چی میخوای اصن  خو اگه اینطوره، بزا بزنه تو صورت خودت خو اگه اینطوره، بزا بزنه تو صورت خودت  
- 
M Tg   یه تیکه اهنگ بود یه تیکه اهنگ بود
- 
@saghi-mortazavi چی چی amir ahmadi هوع هوع 
- 
@roghayeh-eftekhari چه جالب   
- 
@roghayeh-eftekhari چه جالب   
- 
@roghayeh-eftekhari نه با خواهرم بودم   
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @infinitie-a مهم صفاته که کپ هممممم   بازم نیست   
- 
@narjes-hashemi خو ندیدیهههههه    
 Old boyamir ahmadi حالا یه کاری میکنم اینو 
 میگم زکریا بهترین فیلمی که مت له بلانک بازی کرده به عینه کدامین یک است؟
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @narjes-hashemi خو ندیدیهههههه    
 Old boyI saw the devil with my eyes @infinitie-a اصن فیلم ینی اولد بوی... 
- 
@roghayeh-eftekhari نه با خواهرم بودم   @infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @roghayeh-eftekhari نه با خواهرم بودم   من با این همه مهربونی 
 اصن خشن بم میاد؟
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mortazavi چطوری گیف میفرستی جون من؟       

- 
@roghayeh-eftekhari چه سخت  
- 
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: M Tg   یه تیکه اهنگ بود یه تیکه اهنگ بودنه میدونم با من بودی ادامه بده   M Tg خب تو اینجوری فکر کن  
 هیچی همین ادامه نداره  
- 
@roghayeh-eftekhari نه با خواهرم بودم   
- 
amir ahmadi حالا یه کاری میکنم اینو 
 میگم زکریا بهترین فیلمی که مت له بلانک بازی کرده به عینه کدامین یک است؟@narjes-hashemi فیلم نمیدونم 
 ولی بهترین کارش بدون شک friends

|
 |

شعردانه
شعردانه