هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Yegane Dehqan سلام یگانه خانم عزیز چطور هستید؟عالی هستید؟درس ها چطور پیش میره؟تسلیم که نشدید امیدوارم که هرگز کم نیارید منم سعی ام را میکنم راستی چقدر کم می خوابید حالا منم از فردا می خوام که کم بخوانم البته کافی بخوابم ببخشید که پرحرفی کردم
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan سلام ممنون شماخوبین؟
کم که میخوام ولی در طول روز استراحتم دارم
سعی میکنم حداقل قبل کلاسای شاد ۱.۱۵ ساعت درس رو خودم بخونم و مرور داشته باشم . -
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار
سلام زیباا -
@roghayeh-eftekhari
تو هم نگو نخواستیم بابا
یه روز نبودم اینجا هیچی نشده یعنی؟
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect نه هیشکی نبود موهاش بکشم 🥲
-
@دختر-بهار سلام زری خوبی
-
@دختر-بهار سلام چطور هستید؟ خوب هستید؟شبتون بخیر باشد
-
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 خوب هستین؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari
نه بابا تو...
-
@دختر-بهار سلام زری خوبی
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز مرسی خوبم
️
تو چطوری؟ -
arthur morgan سلام ممنون شماخوبین؟
کم که میخوام ولی در طول روز استراحتم دارم
سعی میکنم حداقل قبل کلاسای شاد ۱.۱۵ ساعت درس رو خودم بخونم و مرور داشته باشم .نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan منم خوبم خداروشکر منم باید حالا خودم را اصلاح کنم برام دعا کنید که بتونم
-
@f-seif-0
کی ؟
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Yegane Dehqan توام ۲۰ تارو اونجا نفرستادی
والا ۲۰ تا زیاده
تو هر سوالی از من ذهنت رو مشغول کرده بگو بهت بگم ولی منُ سمت اون ۲۰ تا سوال نفرسنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan آقا دیدی حرفمُ؟
@roghayeh-eftekhari
-
@f-seif-0
خودت نظرم رو میدونی
شوخی کردم
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect منم میدونم باهات یبار بحث کردیم با یکی دیگه ولی یادت نیست قطعا
-
@دختر-بهار
سلام
-
دختر پاییز مرسی خوبم
️
تو چطوری؟نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار تورو دیدم عالی شدم درساتو میخونی
مشکلی نداری؟
راستی الان تجربی هستی یا ریاضی -
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دختر-بهار الهی شکر خوبم
تو خوبی؟؟؟ -
@دختر-بهار سلام چطور هستید؟ خوب هستید؟شبتون بخیر باشد
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan ممنون خوبم
شما خوب هستین؟
شما شما هم بخیر باشه -
@f-seif-0
کی ؟
نوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-perfect نمیدونم بنظر خودت کی؟
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Yegane Dehqan توام ۲۰ تارو اونجا نفرستادی
والا ۲۰ تا زیاده
تو هر سوالی از من ذهنت رو مشغول کرده بگو بهت بگم ولی منُ سمت اون ۲۰ تا سوال نفرسنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan آقا نوشتیش که فقط کافیه بفرستیش اونجا
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط Mr. Perfect انجام شده
@f-seif-0
بله دوست جونم
(فکر بد نکنید)
-
arthur morgan ممنون خوبم
شما خوب هستین؟
شما شما هم بخیر باشهنوشتهشده در ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دختر-بهار منم خوبم خداروشکر ولی یک چیز جالب گفت و گو ما همش به احوال پرسی ختم میشه