تمام نکات و خط ب خط زیست روخوندم ولی تست رو غلط میزنم
-
Aviow Kh درود
خوندن متن کتاب کافی نیست ، حتما باید تست زده بشه تا هم مطالب تثبیت بشه و هم با انواع تیپ تست ها و مباحثی که اهمیت بیشتری در تستا دارن آشنا بشین
.@سینا-0 خب منم میزنم ولی هرچی میزنم بیشترش غلطه چرا ؟؟؟؟؟
-
سلام
هر تاپیکی که میزنید باتوجه به موضوع سوالتون گروهی رو تگ کنید تا برای اون گروه پیام ارسال بشه و پیامتون رو ببینن و زودتر جواب بدن
مثل این
@تجربیا -
Aviow Kh سلام / زیست خوندن ۴ مرحله داره بنظرمن
۱) یه معلم ، کلاس آنلاین ، یا ویدئو آموزشی که مطلب رو واسه شما جا بندازه و نکاتی ک ازش یاد میگیری رو به صورت چک نویس واسه خودت بنویسی
2 ) بعدش یه دور خودت کتاب درسی رو میخونی و زیر اون موارد مهم با مداد خط میکشی و بصورت خیلی خیلی معدود ب کتاب نکات خیلی مهم و مرتبط رو اضافه میکنی //// ولی به هیچ وجه کتاب درسی زیست نباید هایلایت یا کثیف بشه
۳ ) تو این مرحله نکات معلم / کتاب درسی /دانش خودت // اون چیزایی که میدونی ترکیبیه و جدولی و نوداریه رو بصورت ی جزوه خوشگل واسه هر فصل در میاری / امت لازم نیست همه جملات کتاب رو توش بنویسی / چون آهریش باید کتاب رو هم بخونی واسه مرور
۴) الان وقت تسته / ولی تست با تحلیل / ده تا تست با تحلیل به شونصد تا تست الکی می ارزه / ب این صورت ک تعداد تستس ک زدی رو چه درست چه غلط با پاسخنامه مقایسه میکنی و نکات جدید و جذابشو تو ی دفتر نکته و تست زیست مینوسی
hamed bagheri 0 خب منم الکی نمیزنم و واقاا تحلیل میکنم اما بیشتر تستا غلط میشه اکثرشم بخاطر اینه ک یه نکته ای داره ک نمیدونم ولی اکثر تستام غلط میشه علتش چیه ؟؟؟؟
-
hamed bagheri 0 خب منم الکی نمیزنم و واقاا تحلیل میکنم اما بیشتر تستا غلط میشه اکثرشم بخاطر اینه ک یه نکته ای داره ک نمیدونم ولی اکثر تستام غلط میشه علتش چیه ؟؟؟؟
Aviow Kh خب اشکالی نداره که / اتفاقا باید از نکته جدیدی که یاد میگیرید خوشحال باشید / تا همیشه که قرار نیست نکاتو ندونید / بعد یه چند ماه ک تستارو تحلیل کنید و نکاتشونو یاد بگیرید / اونموقع ۸۰ درصد تستای آزمونهای آزمایشی رو به راحتی جواب میدید
-
سللام خوبید من فقط این مشکل رو برا زیست دوازدهم دارم نکات رو خط ب خط میخونم کتاب رو همینطور ولی فایده نداشته حالا یه روش جدید بهم گفتن ک برم اول یه دور کتاب رو روزنامه وار بخونم بعد بیام تست آموزشی بزنم و نکات رو بررسی کنم و توی کتاب بنویسم و بعد ک همه نکات رو در آوردم کل نکات و متن کتاب رو بخونم و تست زماندار بزنم میخاستم ببینم آیا این روش درسته؟؟؟ و اینکه مشکلم چیه اینجوریم ؟؟؟ با این روش درست میشه ؟
Aviow Kh
سلام
این مشکل رو برا زیست 3 دارید فقط
چرا؟
من میگم
چون زیست 3 برخلاف اکثر زیست 1 و 2 یه درس کاملا مفهومی هستش و خط به خط خوندن فایده خاصی نداره.باید عمیق درکش کنید و از تست های ساده با بارآموزشی بالا شروع کنید برا هر فصل 50 الی 100 تا این طور تست بزنید و کامل بفهمید و بعد برید زماندار کار کنید
تست آموزشی هم مهم نیست چند تاش غلط باشه...اصلا همه اش رو غلط بزنید.ولی یاد بگیرید نکاتش رو و عمیقا مسئله رو درک کنید تا تو تست سنجشی تکرار نشه
اگه تو زیست 1 و 2 با حفظ کردن میشد یسری سوال رو جواب داد دیگه تو زیست 3 هیچ کاری نمیشه کرد. -
سللام خوبید من فقط این مشکل رو برا زیست دوازدهم دارم نکات رو خط ب خط میخونم کتاب رو همینطور ولی فایده نداشته حالا یه روش جدید بهم گفتن ک برم اول یه دور کتاب رو روزنامه وار بخونم بعد بیام تست آموزشی بزنم و نکات رو بررسی کنم و توی کتاب بنویسم و بعد ک همه نکات رو در آوردم کل نکات و متن کتاب رو بخونم و تست زماندار بزنم میخاستم ببینم آیا این روش درسته؟؟؟ و اینکه مشکلم چیه اینجوریم ؟؟؟ با این روش درست میشه ؟
Aviow Kh سلام
مشکلتون اینجاست که حفظ میکنید زیست رو ولی زیست اصلا حفظی نیست ، زیست فهمیدنیه وقتی بفهمید زیست رو و درکش کنید ناخودآگاه حفظ شدین -
Aviow Kh نمیشه مثل حفظیات باهاش برخورد کرد یا مثل حفظیات شیمی و فیزیك تازه فیزیك هم مفاهیمش رو باید قشنگ درك کرد
-
Aviow Kh
منم وقتی شروع میکنم به تست زیست زدن ، بیشترش غلط میشه و بعضا اگه 40 دقیقه یا یه ساعت وقت برا تست زدن گذاشتم ، چند ساعت(حداقل برامن 2 ساعت طول میکشه) وقت برای تحلیلش گذاشتم و تمام سوالایی که بلد نبودم ، شک داشتم و شانسی زدم رو با تمام گزینه هاش تحلیل میکنم
اگر میخواین بدونین که تحلیلتون چقد خوبه و چقدر از مطالب جدیدو گرفتین ، یه بار دیگه تستایی که زدین رو بزنین
(یک پیشنهاد : اگر وقت دارید ، به عنوان یه معلم زیست رو به دانش آموزای فرضی یا بدید ، نکات رو ترکیب کنید و ... ؛ اینطوری در مفهومی یاد گرفتن خیلی جلو میفتین )
. -