هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 پس هیچی دیگه://
حسابتو لاگ اوت بزن ، ولی لینک صفحه طرفو سیو داشته باش بعد تو نت سرچ بزن میاره برات
اما وقتی دوباره لاگین زدی نمیتونی ببینی -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 اسکرین شات بفرست از همون قسمت تا راهنماییت کنم
-
ramses kabirreplied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
دوازدهم شروع شد خبر بدین:)) -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 خدا رو شکر
-
Galadrielreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
حالا خیلی مهم نی ولی دلم میخاس درش بیارم -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ramses kabir on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir اینجا میتونی بفرستی؟؟
چطوریه تدریسش(فرمت فایلش منظورمه) -
__chakisaldva__replied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0
وقتی یکیو بلاک میکنی نمیاره صفحشو
برو تو پروفایل خودت اون قسمت که کسایی که بلاک کردیو میارهد
اونجا سرچ کن میاره اونجا انبلاک کن -
Galadrielreplied to ramses kabir on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir
شروع شده بود الان رفت 10 حالا اگه باز اومد همونجا تگت میکنم -
ممنوووون از همه
-
ramses kabirreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
همه mp4 ان من فقط نوسانشو دانلود کردم به دوستام میگم اگ باقی فصل ها رو خواستین تا براتون اپلود کنم
البت نمیدونم بشه اینجا اپلودش کرد یا ن چون میترسم یهو وسطش حرف سیاسی بزنه
ولی باش سعیمو میکنم -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ramses kabir on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir با ایمیل اوکیی؟؟
-
ramses kabirreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی
فرقی نداره
ایمیل هم باشه میشه فرستاد فقط از خانمِ ناظم اجازه بگیرین منم ایمیلمو میدم در خدمتتون -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ramses kabir on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir اون اسکرین که برای فاطمه فرستادمو چک کن
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 چه پستی مثلا؟
یکیشو بفرست ببینم -
"- بوکس ایران پس از ۳۴ سال فعالیت با پیروزی انقلاب تعطیل شد.
-
سال ۱۳۶۸ دوباره راهاندازی شد. بیشتر با نام مُشتزنی.
-در اخبار ورزشی تلویزیون، به جای ویدئو، عکسی از مسابقهها نمایش داده میشد. -
الان مسابقه «بوکس قهرمان جهان» از تلویزیون زنده پخش میشود.
(خلاصه بسیاری از تابوها)EhsanMohammadi "
-
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Galadriel on ۱۱ آبان ۱۴۰۰، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 حل شد قضیه بلاک؟
-
105852/1000113