هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
۰۰:۰۰
-
همش فکر میکردم کنفرانس خداحافظی راموس از رئالل یه چیز ساختگیه
فکر میکردم فلورنتینو پرز میخواد همه رو غافلگیر کننده باهاش تمدید کنه بعد این خبر مثل یه بمب تو دنیا بترکه:عجیبترین تمدید قرار داد تاریخ فوتبال_بهترین مدافع جهان به شکلی عجیب قرارداد خود را تمدید کرد و....
اما خب زهی خیال باطل:(هنوزم باورم نمیشه ۱۴۰ روزه که نیستش همش فکر میکنم مصدومه کارلتو بهش بازی نمیده....
اما ... اما خودش قول داد گفت زود برمیگردم حتی به عنوان بازیکن برنگردم به هر عنوان دیگه ای برمیگردم
گفت رئال مادرید تو قلب من جا داره با هیچکدوم از این کارا از عشق و تعصبم نسبت به این باشگاه کم نمیشه
۹۲:۴۸ -
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بارزترین ویژگی ای که توو خودتون می بینید چیه؟
همه جواب بدنبا شخصیت با پرستیژ با پرسپکتیو با دیسپلین با شعور با فهم انسان دوست مهربون
اصن نمیتونم بگم...اینا همه بارزترین بود؟
شاید بارزترین همون خودشیفتگی بودromisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بارزترین ویژگی ای که توو خودتون می بینید چیه؟
همه جواب بدنبا شخصیت با پرستیژ با پرسپکتیو با دیسپلین با شعور با فهم انسان دوست مهربون
اصن نمیتونم بگم...اینا همه بارزترین بود؟
شاید بارزترین همون خودشیفتگی بوداها بارزترینننن؟
من فک میکردم خرده ویژگی ها رو میگی
بارزترین جذاببزرگ مرد
اصن...
-
amir ahmadi دایی تک دل چطورن
میگذره -
شبت بخیر
fatemeh8181 شبت بخیر
-
هرچند گذشت اما آرزو کنید لطفا...
-
-
یکی دیگه خدافظی کرد از انجمن
و خوب کاش وقتی انلاین میشد بقیه( :// ) انلاین نمیشدن تا توضیح بدم واسش
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یکی دیگه خدافظی کرد از انجمن
و خوب کاش وقتی انلاین میشد بقیه( :// ) انلاین نمیشدن تا توضیح بدم واسش
-
-
z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa حضوری هستین ؟ حضوری میشین ؟ حضوری خواهید شد؟
یه عده میخوان حضوری شه ولی تعداد اونایی ک دوس دارن مجازی بمونه بیشتره
واسه همین فعلا معلقیم -
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دلم تنگ شده
عصبانی هم هستم از دستت
چرا رفتی
ینی بهمن برمیگردیfatemeh8181 منتظرتما
M Tg
فدات بشم قشنگ دلم
مراقب خودت باش نفس خانومی
وقت گیر بیارم حتما میام باز -
romisa چقدر دموکراسی
ازتون نظر سنجی کردن؟
امتحان چهطور؟ به ما گفتند دیگه هیچ امتحان مجازی نداریم چهارشنبه هم حضوری امتحان میدین( البته تا چهارشنبه ممکنه چندین بار حرف عوض بشه)z Gheibi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa چقدر دموکراسی
ازتون نظر سنجی کردن؟
امتحان چهطور؟ به ما گفتند دیگه هیچ امتحان مجازی نداریم چهارشنبه هم حضوری امتحان میدین( البته تا چهارشنبه ممکنه چندین بار حرف عوض بشه)نه فقط به نماینده گفتن آمار بگیره (در جواب اونایی ک اعتراض کرده بودن که چرا حضوری نمیشه)
دو تا مجازی داریم یکی یه هفته بعد یکی هفته بعدترش
بعدیا حضوری شده -
@roghayeh-eftekhari
رقیه
کسی فاطمه رو اذیت کرد باز؟
چرا تو خدافظیش یکیو منشن کرد ؟ میدونی که منظورم از یکی کیهM Tg
جنگجو خانوم کی جرعت میکنه یا توانایی اذیت کردن منو داره
نه قشنگم ایشالله اوکی شم بیشتر میام -
گفت:«همیشه همه چیز گل و بلبل نیست که متاسفانه میدونم خیلی سخته درک میکنم نمیخوام شعار بدم اما تو قوی تر از اونی هستی که بخوای کم بیاری
اگه بچگی اینطوری بوده خب آیندتو بساز زندگی خودتو بساز زندگی که توش موفق باشی خودت تشکیل خانواده بدی اون خانواده دوستت داشته باشن یه دختر کوچولو بهت بگه بابایی و... دیگه هم نبینم انقدر ناراحت باشی»و چقدر من این صدا و این وویس رو دوست داشتم و دارم و خواهم داشت و چقدر همیشه این صدا میتونه حال منو خوب کنه
-
گفت:«همیشه همه چیز گل و بلبل نیست که متاسفانه میدونم خیلی سخته درک میکنم نمیخوام شعار بدم اما تو قوی تر از اونی هستی که بخوای کم بیاری
اگه بچگی اینطوری بوده خب آیندتو بساز زندگی خودتو بساز زندگی که توش موفق باشی خودت تشکیل خانواده بدی اون خانواده دوستت داشته باشن یه دختر کوچولو بهت بگه بابایی و... دیگه هم نبینم انقدر ناراحت باشی»و چقدر من این صدا و این وویس رو دوست داشتم و دارم و خواهم داشت و چقدر همیشه این صدا میتونه حال منو خوب کنه
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر احساسی